De prin lume adunate

#festival #artmania #rock #concerte

ARTmania Festival 2010 incepe in august

Festivalul ARTmania 2010 se deschide in cetatea medievala Sibiu, la mijlocul lunii august. In programul festivalului sunt incluse premiere nationale, trupe si artisti renumiti pe plan international.

Vor sustine concerte  rock " the sisters of mercy ", Dark Tranquillity, Serj Tankian , Kamelot etc, se arata intr-un comunicat oficial artmaniafestival.ro . Festivalul are loc intre 13 – 15 august in Sibiu. Cele 6 concerte vor avea loc vineri si sambata. Publicul care va detine bilete sau abonamente pentru Piata Mare va avea acees si la evenimentele alternative din weekend.

Biletele sunt puse in vanzare in reteaua magazinelor Germanos, Carturesti, Diverta, Vodafone, Humanitas, Domo, si online, pe www.eventim.ro si www.myticket.ro .

Pana la inceperea festivalului, pe 30 iulie 2010 va avea loc in clubul Fabrica din Bucuresti un eveniment cu muzica Old School Goth, (Post)Punk, Deathrock, Darkwave , New Wave, French Coldwave, Electro, Industrial, Psychobilly, Indie si Batcave. Intrarea este libera.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea