De prin lume adunate

#dans #concerte #muzica #bucuresti #centru vechi #aer liber #vara in bucuresti #teatru #arta #art bulevard

Art Boulevard in centrul vechi al Bucurestiului

In perioada 4 august – 20 septembrie toti iubitorii artei sunt invitati sa participe la "Art Boulevard", cea mai noua si de amploare manifestare culturala care va schimba atmosfera centrului vechi al Bucurestiului pana in data de 20 septembrie.

Asociatia culturala "Art Music & Film" isi propune sa transforme pe durata evenimentului o parte a centrului istoric, care cuprinde strazile Franceza, Selari si Sf Dumitru, intr-un centru al vietii culturale bucurestene si europene.

Artistii vor avea ocazia sa isi exprime liber vibe-ul artistic, iar publicul va avea ocazia sa interctioneze cu cele mai variate forme de arta si cu creatorii ei.

Expozitii de pictura, fotografie, sculptura, street art , concerte, DJ, VJ, proiectiii de film, publicitate si teatru de strada , jonglerii , concursuri, literatura , hand-made, arta neconventionala sunt doar cateva dintre activitatile la care veti putea asista sau chiar lua parte in fiecare zi din cele doua luni.

Tot in cadrul acestui eveniment vor avea loc si lansari de carte, spectacole de dans si workshop-uri de pictura si sculptura.

Pe langa toate acestea, organizatorii au pregatit in fiecare duminica, pana pe 20 septembrie, proiectiile editiilor noaptea devoratorilor de publicitate din perioada 2000-2008.

In fiecare saptamana sunt organizate petreceri si surprize noi, in concordanta cu tema evenimentului de anul acesta: "550 de ani de creativitate si vitalitate urbana bucuresteana".

Activitatile culturale vor avea loc zilnic, intre orele 11 - 23 si vor debuta cu spectacole si activitati pentru copii si se vor incheia cu muzica si proiectii de scurtmetraje sau de reclame.

Accesul la aceste evenimente este gratuit.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea