De prin lume adunate

#festival #targ #bucuresti #parc

Art Boulevard Bucharest Summer Urban Fest

In perioada 1 august- 19 septembrie are loc in Bucuresti cea de-a doua editie a Festivalului Art Boulevard Bucharest Summer Urban Fest. Bucharest Summer Urban Fest este cel mai lung festival de arta din Romania.

In acest an, festivalul se desfasoara in Parcul Unirii din capitala. Scopul festivalului este de a integra centrul Bucurestiului in circuitul turismului european si de a-i consolida statutul de "Centru verde cultural".

Pe toata durata festivalului, vizitatorii pot participa gratuit, intre orele 12:00 si 23:00, la un program de arta, la expozitii de fotografie, pictura si arhitectura, screening video si arta digitala .

Din cadrul evenimentului nu lipsesc nici concertele live. Acestea vor fi sustinute pe trei scene:  Downtempo, Uptempo si Main Stage. La festival vor fi prezenti si numerosi designeri, cu colectii noi de haine si accesorii handmade si vintage.

Festivalul include o serie de workshop-uri educative si socio-culturale, iar pentru copii vor exista jocuri interactive si concursuri la scena Kids Place.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea