De prin lume adunate

#colindatori #craciun #bucuresti mall

Arome de Craciun la Bucuresti Mall

Daca nu stii de unde sa faci cumparaturile de Craciun, atunci poti merge la targurile special organizate care care au loc in aceasta perioada plina de bucurie. Unul dintre targurile de Craciun care isi deschid portile la 1 decembrie este cel de la .



In perioada 1 - 31 decembrie, Bucuresti Mall organizeaza Targul de cadouri Arome de Craciun. Luminite, colinde, mirosuri imbietoare, turta dulce , Mos Craciun, toate acestea vestesc ca se apropie Craciunul. De aceea in perioada 1 - 31 decembrie esti asteptat la targ, intre orele 10.00 - 22.00.

Evenimentul propune vizitatorilor din Bucuresti Mall o luna de distractie specifica Sarbatorilor de Iarna, prin prezenta a numerosi expozanti cu produse dedicate sarbatorilor de Craciun. Astfel, la targ vei gasi produse handmade, artizanat , dulciuri, turta dulce, halvita, ciocolata de casa , covrigi.

In fiecare seara esti asteptat cu colindatori la usa. De asemenea, la targ vei primi si sfaturi parctice, pentru a gasi cel mai potrivit cadou, pentru persoanele dragi tie. Cu vor fi incantati de coltul de povesti in care un personaj drag lor le va citi cate o poveste specifica Craciunului.

de mici colindatori te vor incanta cu colinde alese special pentru tine. Surprizele se tin lant, astfel incat fiecare cumparator va primi cadouri din partea expozantilor in toate zilele de targ. Nu sunt uitati nici parintii si bunicii. Acestia vor avea parte de concerte de colinde, alese cu grija pentru aceasta sarbatoare.

O alta surpriza a targului este prezenta lui Mos Craciun care va veni in fiecare zi pentru a-i incanta pe cei mici.

Bucuresti Mall este primul mall deshis in Bucuresti, in anul 1999. Aici vei gasi magazine pentru toate gusturile si buzunarele, dar si idei pentru petrecerea timpului liber. Bucuresti Mall ofera peste 140 de magazine si o larga varietate de modalitati pentru petrecerea timpului liber, divertisment, shopping, restaurante, cafenele, fast food, multiplex cu 10 ecrane, bowling, cazinou si jocuri electronice.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea