De prin lume adunate

#teatru #spectacol #piesa #teatrul metropolis

Anul Cehov la Teatrul Metropolis

Teatrul Metropolis prezinta in Anul Cehov trei dintre productiile de teatru realizate in parteneriat cu Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica I.L. Caragiale.

Spectacolele "Zvapaiata", "Functionarii" si "Nebunul si calugarul" fac parte din programul Stagiarii , prin care Teatrul Metropolis sustine, promoveaza si incurajeaza tinerii creatori, absolventi ai facultatilor de teatru. Productiile, semnate de Elena Morar, Andrei Narcis Grosu si Alexandru Mazgareanu, sunt dramatizari ale nuvelelor lui A.P. Cehov si vor fi prezentate, in premiera, de Teatrul Metropolis in zilele de 6 si 7 iunie, la orele 20:00, in cadrul Galei Absolventilor U.N.A.T.C. "I.L. Caragiale".

Duminica 6 iunie, de la ora 20:00 are loc spectacolul "Cateva insemnari disperate ale unor functionari necajiti dintr-un birou aflat la subsolul unei cladiri derapanate", sau pe scurt "Functionarii", dupa nuvele "Din insemnarile unui ajutor de contabil", "Sfatul", "Diplomatul", "Cantecul de sirena", "Tragedian fara voie", "Cum au stat de vorba un bou beat si un drac treaz", "O fiinta lipsita de aparare" si "Viata e minunata" de A.P. Cehov. Din distributie fac parte Gelu Nitu, Mirela Gorea, Marius Galea, Gabriel Costin, Constantin Bojoc, Alin State, Cosmin Nedelcu, Sorina Stefanescu, Ionut Visan, cu participarea actritei Roxana Ivanciu.

Luni, 7 iunie, de la ora 20:00, vei urmari spectacolul "Nebunul si calugarul", dupa nuvela "Calugarul negru" de A. P. Cehov, iar regia este semnata de Andrei Narcis Grosu. Din distributie fac parte Richard Bovnoczi, Corina Moise, Alexandru Georgescu , Bogdan Cotlet, Alexandru Pavel.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea