De prin lume adunate

#carti #anticariat #cluj #online #cumparare #brasov #vanzare

Anticariate de top in Romania

Anticariatele, percepute in mod gresit de unii romani drept locuri in care gasesti multa maculatura, au inceput sa fie la mare cautare in ultimii ani. Pe langa cartile vechi, poti gasi aparitii editoriale relativ noi la preturi care le sfideaza pe cele din librariile traditionale. La acestea se adauga si alte obiecte de colectie: ilustrate, tablouri, discuri de vinil, icoane si monede vechi.

Iata cateva dintre anticariatele la care poti apela de fiecare data cand vrei sa-ti intregesti colectia sau, dimpotriva, sa o vinzi.

Anticaritul Aldus

Anticariatul Aldus se afla in Piata Sfatului din Brasov, fiind frecventat de un numar impresionant de turisti straini care viziteaza orasul de la poalele Tampei. "Avem carti in limbile franceza, germana, latina, greaca, toate sunt vechi si foarte cautate de straini. De exemplu, avem carti in limbile germana si latina din anul 1780", a declarat anticarul Astrid Hermel pentru ROMPRES.

Anticariat Academ Cart

Un anticariat popular intalnim si in Cluj-Napoca (Str. 21 Decembrie 1989, nr. 32). Anticariat Academ Cart are parte de un fond generos de carte. Aici poti gasi carti extrem de rare, iar preturile sunt pe masura valorii lor.

Magazinul de Carte

Magazinul de Carte (magazinul-de-carte.ro) este un anticariat exclusiv online. Stocul sau numara peste 18.000 de volume, atat vechi, cat si recente. La acestea se adauga almanahuri, reviste, precum si o vasta oferta de discuri vinil, care acopera majoritatea genurilor muzicale. In plus, cei care vor sa retraiasca perioada copilariei au la dispozitie si numeroase viniluri cu povesti si piese de teatru.

Antic Exlibris

Reteaua de anticariate Antic Exlibris este una dintre cele mai importante surse carte veche si noua pentru locuitorii Capitalei. Antic Exlibris a luat fiinta in urma cu zece ani si are in acest moment filiale in Strada Doamnei 23, Strada I.C. Bratianu 6, Str. Academiei 4-6, precum si pe Strada Lipscani, in apropierea statuii Lupoaicei.


Sursa foto: epochtimes-romania.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea