De prin lume adunate

#alexandru arsinel #evenimente #marina voica #evenimente bucuresti #aniversare actori

Alexandru Arsinel si Marina Voica - 50 de ani de teatru, muzica si film

Ministerul Culturii si Patrimoniului National, Centrul pentru Artele Spectacolului Sala Palatului prezinta pe 27 mai spectacolul aniversar Alexandru Arsinel si Marina Voica - 50 de ani de teatru, muzica si film.

Timpul are valoarea pe care i-o dau oamenii, iar in cazul lui Alexandru Arsinel si al Marinei Voica, cinci decenii de activitate inseamna o eternitate. Pretuirea este data de publicul care le-a fost atat de drag si pentru care au urcat de fiecare data pe scena cu aceeasi prospetime si acelasi entuziasm ca prima data.

Bucuria si emotia pe care au adus-o in sufletul atator generatii de-a lungul timpului, le va fi rasplatita intr-un spectacol omagial, pe 27 mai, la Sala Palatului.

Alexandru Arsinel este regele neincoronat al revistei romanesti. Artistul, care se bucura de o popularitate imensa, se numara printre cei mai iubiti si de incredere romani. Arsinel este o emblema a umorului romanesc, iar cuplul realizat pe scena cu Stela Popescu este probabil cel mai cunoscut si mai indragit din showbiz-ul romanesc.

Fermecatoare si pasionala, Marina Voica este o interpreta fara varsta. Prospetimea spiritului sau si caldura vocii au ramas intiparite in sufletele romanilor.

Alexandru Arsinel si Marina Voica vor primi aplauzele si ovatiile colegilor de breasla si ale publicului intr-un spectacol deosebit, care va celebra 50 de ani de activitate artistica.

Pe 27 mai, la Sala Palatului, vor fi alaturi de ei: Stela Popescu, Florin Piersic, Angela Similea, Ovidiu Komornyic, Constantin Enceanu, Petrica Matu Stoian, Niculina Stoican, Nae Lazarescu, Vasile Muraru, Cristina Stamate, Gabriel Dorobantu, Anca Turcasiu, Adrian Enache, Annes, Steliana Sima si Mariana Ionescu Capitanescu.

Spectacolul va fi prezentat de doua nume mari ale teatrului romanesc: Maia Morgenstern si George Ivascu.

Esti astfel asteptat duminica, 27 mai, de la ora 19.30, la Sala Palatului, sa fii alaturi de cei doi mari artisti. Pretul biletelor este de 50, 75, 100, 120 si 150 de lei, in functie de locul ocupat in sala.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea