De prin lume adunate

#targ #castelul corvinilor #tar european #targ castele #targul european al castelelor

Afla unde va avea loc prima editie a Targului European al Castelelor

In perioada 1-3 mai 2015 va fi organizata, la Castelul Corvinilor din Hunedoara, prima editie a Targului European al Castelelor. Pana in prezent au confirmat participarea la targ administratiile a sapte palate si cetati: Palatul Godollo si Castelul Rakoczi din Ungaria, Castelul La Mota din Spania, Muzeul National Brukenthal, Muzeul National Peles, Muzeul Tarii Fagarasului - Cetatea Fagaras si Muzeul Judetean Arges - Cetatea Poenari.

Castelul Corvinilor din Hunedoara este unul din cele mai importante monumente de arhitectura gotica din Romania. Acesta a fost inclus de curand pe TripAdvisor printre primele cinci destinatii de vacanta din Romania.

Intr-un clasament alcatuit de huffingtonpost.com, anul trecut, Castelul Corvinilor a fost inclus in topul palatelor de poveste.

"Ne adresam muzeelor, palatelor, castelelor si cetatilor din intreaga Europa care doresc sa participe la acest eveniment dedicat exclusiv unor astfel de monumente istorice. In cadrul acestui targ, expozantii isi vor putea face cunoscuta oferta turistica si isi vor putea prezenta principalele elemente de atractie turistica si istorica", a declarat directorul Muzeului Castelului Corvinilor din Hunedoara, Costin Tinca, pestru mediafax.ro.

Sursa foto: castelulcorvinilor.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea