De prin lume adunate

#expozitie #vernisaj # expozitie nirvana

Nu rata “NIRVANA II”, o expozitie care iti va colora viata!

Va invitam luni, 22 septembrie 2014, orele 18:00, la vernisajul expozitiei “NIRVANA II” care va avea loc la Galeria SENSO (parter si etaj), Bd. Unirii nr.15, sector 5, Bucuresti.

”Disocierea radicala de obiect si reper figurativ l-au impins pe artist la un fel de dicteu foarte energic al expresiei gestuale, bazat exclusiv pe virtutile limbajului coloristic. Iata cum se provoaca o puternica impresie optica, ce incita pe privitor la un substantial si remanent spectacol contemplativ si meditativ. Astfel se explica cum ”compozitiile” sale au devenit treptat pure constructii de forme si culori. Tocmai de aceea, l-as defini pe Corneliu Vasilescu, inainte de toate, ”un regizor al culorii si spatiului”. Este mijlocul prin care artistul tinde sa puna in opera idealul picturii totale” (Corneliu Antim - critic de arta)

Cuvantul de deschidere al expozitiei va fi sustinut de criticul de arta Corneliu Antim.

Expozitia poate fi vizitata in perioada 22 septembrie - 29 octombrie 2014 de luni pana vineri intre orele 11:00 – 18:00, sambata si duminica intre orele 12:00 -18:00.

Catena Grup, prin Programul Catena pentru Arta este sponsor al evenimentului.

Cuvantul de deschidere al expozitiei va fi sustinut de criticul de arta Corneliu Antim.

Va invitam sa vizionati imagini din expozitiile noastre anterioare accesand link-ul: sensotv.ro/arte/categorie-arte-vizuale

Ne-am bucura si ne-ar onora deopotriva sa ne fiti alaturi la aceasta manifestare care va avea loc luni, 22 septembrie 2014, orele 18:00 la Galeria SENSO.

Teodora Marin
Coordonator Comunicare
Mobil: 0744318725
E-mail: teodora.marin@galeriasenso.ro
facebook.com/pages/Galeria-Senso/656699487722691

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea