De prin lume adunate

#festival # festival jazz #Jazz’n Foisor #festivl

Afla cand incepe Festivalul Jazz’n Foisor

Primul concert din cadrul celei de a doua editii a festivalului „Jazz'n Foisor” va avea loc duminica, 10 august, in parcul Herastrau. Invitatii acestei editii sunt Aylin & The Lucky Charms care vor concerta in foisorul de langa intrarea spre Insula Trandafirilor, incepand cu ora 18.30.

Concertul din data de 10 august va fi primul dintr-o serie de trei evenimente pe care Aylin & The Lucky Charms le vor sustine in luna august. Astfel, artistii vor urca din nou pe scena festivalului „Jazz'n Foisor” pe data de 17 august in parcul Cismigiu si pe 24 iunie in parcul Kiseleff.

„Jazz’n Foisor” este un proiect cultural al carui scop este acela de a readuce jazz-ul in atentia publicului bucurestean, dar si de a le oferi acestora o alternativa de petrecere a timpului liber. Totodata, festivalul reprezinta o manifestare a muzicii de calitate intr-un cadru verde, relaxant si deschis publicului de toate varstele. Intrarea este libera.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea