De prin lume adunate

#sex #carte #cuplu #dragoste

"Actul conjugal"

Cu peste 2,5 milioane de exemplare tiparite, "Actul Conjugal" a ajutat mii de cupluri crestine sa-si maximizeze bucuria produsa de unirea sexuala si a salvat nenumarate casnicii. Pastori, medici si psihologi deopotriva sustin abordarea deschisa si practica pe care o propun autorii.

Aceasta editie actualizata si dezvoltata adauga o dimensiune moderna, informativa unei carti deja consacrate.

In sectiunile noi autorii discuta despre "sexul dupa saizeci de ani" si prezinta cinci motive pentru care Dumnezeu a creat sexul. Toate afirmatiile pe care le fac se sprijina pe cele mai recente descoperiri din domeniile medicinei si sociologiei.

Cartea este dedicata tuturor acelora care cred ca viata conjugala poate fi frumoasa, palpitanta si plina de satisfactii, precum si acelora care isi doresc sa creada acest lucru.

Cuplurile logodite si cei proaspat casatoriti care vor sa faca din dragostea sexuala o bucurie inca de la inceput, cuplurile casatorite de multi ani si care vor sa mentina flacara aprinsa sau sa reaprinda taciunii, orice sot sau sotie care vrea sa faca dragoste mai bine, toti vor gasi aici informatii benefice despre trupul femeii si al barbatului, despre constitutia lor psihosexuala si despre nevoia de tandrete si afectiune, acestea toate putandu-i ajuta sa-si atinga scopul.

Cartea se gaseste in librariile Agape si are pretul de 27 de lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea