De prin lume adunate

#targuri #targuri de turism #targuri martie #targuri de nunti

8 targuri la care merita sa mergi in luna martie

Esti in cautarea unei rochii de mireasa, vrei sa cumperi accesorii pentru copii sau pur si simplu vanezi un pachet turistic pentru vacanta? Te invitam sa vizitezi cateva dintre targurile care vor avea loc in luna martie in cele mai importante orase ale tarii.


Targuri de nunti

In perioada 22-24 martie 2013, Piata Constitutiei din Capitala gazduieste Mariage Fest, un targ dedicat celor care vor sa-si uneasca destinele. Cu acest prilej, vor fi lansate in mod oficial ofertele locatiilor de nunta pentru sezonul 2013-2014 si vor fi prezentate cele mai noi oferte in mateirie de rochii de mireasa, costume de meri si tinute de seara.

Un alt targ dedicat mirilor are loc la Brasov. Evenimentul, intitulat Mirii Anului Brasov, se va desfasura in perioada 14-17 martie 2013 in incinta International Trade Center.

Alte doua targuri de nunti vor avea loc la Iasi (Expo Ideal Mariaj, 29-30 martie, Sala Polivalenta) si Bacau (Targul de nunti Bacau 2013, 1-3 martie, Plaza Bacau).

In perioada 14 - 17 martie 2013, peste 155 de companii vor expune o oferta variata de produse si servicii destinate celor mici in cadrul celei de-a 38-a editii a targului Baby Expo. Evenimentul este gazduit de Sala Polivalenta din Capitala. Intrarea costa 10 lei pentru parinti si este gratuita pentru copii.


Oferte de vacanta la Targul de Turism al Romaniei

O noua editie a Targului de Turism al Romaniei isi va deschide portiele pe 14 martie, in incinta complexului Romexpo din Capitala. Pana pe 17 martie, vizitatorii vor fi avea ocazia sa studieze o gama de oferte turistice pentru sezonul primavara/vara 2013.

La Iasi, are loc in perioada 15-17 martie Targul de Mobila, Decoratiuni si Accesorii Decoshow. Aici poti afla cele mai noi tendinte in designul interior si poti achizitiona mobilier la preturi promotionale.

Doamnele si domnisoarele sunt invitate intre 2 si 3 martie la un targ special, intitulat Vintage Beauty & Accesories. Dedicated to Her, gazduit de The Vintage Pub din Capitala. Vor putea admira si cumpara creatii unice, incepand de la bijuterii, accesorii, incaltaminte si genti, pana la cosmetice si produse alimentare.

Sursa foto: evz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea