De prin lume adunate

#pizza #bonuri de masa #pizza bucuresti #livrari pizza #firme catering

6 firme care livreaza pizza in Bucuresti la care poti plati cu bonuri de masa

Daca nu ai chef sau timp sa gatesti, poti apela cu incredere la una din firmele de livrare pizza din Bucuresti, care te vor ajuta sa-ti potolesti foamea. Comanda este livrata in maximum 45 de minute si unul dintre avantaje este ca poti achita folosind bonuri de masa. Iata cateva dintre cele mai cunoscute firme de livrare Pizza din Bucuresti!


1. Domino's Pizza

Domino's Pizza este una dintre firmele apreciate de bucuresteni, in ceea ce priveste livrarile de pizza. Pentru onorarea comenzii, valoarea minima a sa trebuie sa fie de 30 de lei. Firma accepta plata cash, cu cardul sau cu tichete de masa.


2. Speed Pizza

Speed Pizza este o alta firma de livrare pizza care accepta plata cu tichetele de masa. Firma livreaza pizza in sectoarele 2,3,4,5 si 6. La o comanda de minim 20 de lei, transportul este gratuit. Speed Pizza are in fiecare zi promotii, iar pizza este preparata urmand retele italienesti.


3. Pizza Hut Delivery

Pizza Hut Delivery iti livreaza gratuit pizza la domiciliu, in cazul in care comanda este mai mare de 25 de lei. Plata se face cash, cu bonuri de masa sau cu cardul, la livrarea comenzii. Pe langa pizza, firma livreaza si antreuri, paste, salate si deserturi.


4. Pizza Dominium

Compania Pizza Dominium si-a inceput activitatea in Varsovia (Polonia) in anul 1993 si s-a extins, avand peste 60 de restaurante in Polonia, dar si in intreaga Europa. In Bucuresti, exista cinci restaurante Pizza Dominium, care se bucura si de un sistem de livrare la domiciliu.

Firma ofera peste 30 de tipuri de pizza, preparate dupa retete italienesti, dar si paste, gustari si salate. De luni pana joi, cand comanzi pizza de minim 25 de lei, ai 50% reducere. Plata se poate face atat cash, cat si cu bonuri de masa.


5. Fabio Pizza

Fabio Pizza este o alta firma de livrare pizza din Bucuresti, care iti permite sa achiti comanda folosind tichete de masa. Compania livreaza si alte produse, precum paste, salate, deserturi sau diferite specialitati.


6. Presto Pizza

Presto Pizza ofera servicii de livrare in toate sectoarele Capitalei. Pizza cu blat subtire, paste, salate, aripioare sau desert sunt cateva dintre produsele pe care le ofera companie si pe care le poti plati cu tichete de masa.

Sursa foto: wallpaperswide.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea