De prin lume adunate

#filme #premiere toamna #Consilierul #Lupul de pe Wall Street #12 ani de sclavie #Don Jon

5 filme pe care nu trebuie sa le ratezi pana la sfarsitul anului

Desi primele opt luni ale anului au abundat in pelicule interesante, menite sa te trimita in sala de cinema, nici restul anului nu face exceptie. Exista cateva filme captivante care vor avea premiera in acest an in cinematografele americane, iar la scurt timp vor ajunge si la noi. Iata cinci pelicule interesante pentru restul anului, conform portalului Taste of Cinema.

1. Don Jon

Premiera: 27 septembrie

Regizor: Joseph Gordon-Levitt

Distributie: Joseph Gordon-Levitt, Scarlett Johannson, Julianne Moore

Cu "Don Jon", actorul Joseph isi face debutul atat ca regizor, cat si ca scenarist. Este o comedie despre un tanar care se lupta cu propriii demoni sexuali, pana ce intalneste doua femei (Scarlett Johannson si Julianne Moore) care ii vor schimba perspectiva asupra vietii.

2. Gravitatia

Premiera: 4 octombrie

Regizor: Alfonso Cuaron

Distributie: Sandra Bullock, George Clooney

"Gravity" ("Gravitatia") spune povestea a doi astronauti (Sandra Bullock si George Clooney) a caror naveta spatiala a fost complet distrusa. Cu o rezerva limitata de oxigen, cei doi invata sa supravietuiasca depinzand unul de celalalt.

3. 12 ani de sclavie

Premiera: 18 octombrie

Regizor: Steve McQueen

Distributie: Michael Fassbender, Sarah Paulson, Brad Pitt, Paul Giamatti, Chiwetell Ejofor, Benedict Cumberbatch

Steve McQueen regizeaza povestea unui barbat de culoare nascut om liber care este rapit in anul 1841 din New York si fortat sa munceasca drept sclav in sudul Statelor Unite. Filmul se bazeaza pe povestea reala a lui Solomon Northup.

4. Consilierul

Premiera: 25 octombrie

Regizor: Ridley Scott

Distributie: Michael Fassbender, Penelope Cruz, Cameron Diaz, Javier Bardem, Brad Pitt.

Thrillerul spune povestea unui avocat care se vede depasit de situatie atunci cand se implica in traficul de droguri. Filmul ii este dedicat fratelui mai mic al lui Ridley Scott, regretatul producator si regizor Tony Scott.

5. Lupul de pe Wall Street

Premiera: 14 noiembrie

Regizor: Martin Scorsese

Distributie: Leonardo DiCaprio, Jonah Hill, Matthew McConaughey, Jon Favreau

O alta pelicula bazata pe o poveste reala, "Lupul de pe Wall Street" urmareste aventurile agentului de bursa Jordan Belfort, de la ascensiunea si pana la decaderea sa. O poveste ce implica coruptie, crima si agenti FBI.



Sursa foto: tasteofcinema.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea