De prin lume adunate

#recomandari carti #lectura #carti

5 carti ideale pentru a fi citite toamna, alaturi de un ceai cald

Unul dintre cele mai potrivite anotimpuri pentru lectura este toamna. Zilele incep sa se scurteze, astenia ne indeamna sa petrecem mai mult timp in casa, iar ploaia ne imbie sa ne incalzim cu un ceai sau o ciocolata calda. Si pentru ca relaxarea sa fie completa, o carte buna nu trebuie sa lipseasca. Si va recomandam si voua sa petreceti cat mai mult timp citind, daca alte activitati nu aveti. Este nu doar relaxant, dar veti avea si de invatat cate ceva din fiecare lectura. Iar daca aveti nevoie de carti noi, le puteti comanda dintr-o librarie online si o sa le primiti in cel mai scurt timp. V-am pregatit si o selectie de cinci carti ideale pentru toamna aceasta!

Ce poate fi mai potrivit intr-o seara ploioasa decat un roman de dragoste? Asadar, prima recomandare este Dincolo de stele, de Kristin Hannah, continuarea romanului fenomen Aleea cu licurici. Daca ati citit deja prima parte, cu siguranta abia ati asteptat sa lecturati si aceasta carte. In cazul in care nu stiti despre ce este vorba, asa cum este normal, va recomandam sa cititi intai prima carte si va garantam ca o sa va placa. In carte este vorba despre o femeie care incearca in fiecare zi sa lase in urma un trecut dureros si aproape reuseste, pana ce prietena ei cea mai buna moare. Pe patul de moarte, aceasta ii cere sa aiba grija de copiii ei. Cum se va descurca Tully Hart in noul roul? Cititi cartea si veti afla!

La timp pentru toamna a aparut si Dragoste intr-o zi ploioasa, de Jojo Moyes. Este tot un roman de dragoste, pe care cu siguranta il veti „devora” in cateva seri. Actiunea incepe in Hong Kong-ul anilor ‘50 si ceea ce pare a fi o clasica poveste de dragoste, se dovedeste a fi cu totul altceva.

Daca Irina Binder se numara printre autorii vostri preferati, atunci veti aprecia cartea Iubitelor mele prietene, de Irina Binder si Carmen Voinea-Raducanu. Este o carte scrisa in stilul deja cunoscut al Irinei Binder, care o sa va trezeasca anumite sentimente si pe care o veti aprecia si mai mult daca va regasiti in cuvintele scrise de catre cele doua autoare (care sunt si foarte bune prietene).

Asa cum probabil stiti, nu toata lumea are un start perfect in viata, iar unii cunosc greutatile si abandonul inca din primii ani. Despre puterea a cinci frati de a se creste unul pe celalalt si de a lupta cu greutatile vietii este vorba in cartea Podul de lut, de Markus Zusak. Pe masura ce cresc, fratii afla detalii despre disparitia tatalui lor. Iar din ziua in care el a reparut, cu o rugaminte neobisnuita, toata viata lor a inceput sa se schimbe in bine.

Si incheiem seria recomandarilor tot cu un roman de dragoste, un bestseller: Sa nu spui niciodata pentru totdeauna, de Jennifer L. Armentrout. Cartea prezinta parcursul prin viata a doi adolescenti, care au crescut in acelasi centru de plasament. Dupa ce au stat separati vreme de patru ani, incercand sa isi cladeasca o noua viata, se reintalnesc la liceu. Ce a urmat? Veti descoperi citind cartea!

Speram sa va placa recomandarile noastre si sa le cititi asa cum va doriti, alaturi de un ceai cald, sub o patura pufoasa, langa geamul pe care se preling picaturi de ploaie.

Sursa foto: https://unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea