De prin lume adunate

# activitati distractive #activitati timp liber #distractie club #activitati de vara

5 activitati prin care te poti distra fara un mare efort

Te poti distra si fara sa faci vreun efort deosebit, fie ca alegi sa te joci, sa gatesti, sa te uiti la evenimente sportive sau seriale.

Iata astfel cinci modalitati prin care te poti distra:

1. Jocuri de societate - Reprezinta o modalitate usoara si ieftina prin care te poti distra alaturi de familie sau de prieteni. Jocurile de societate sunt in general accesibile din punct de vedere financiar, avand un pret ce variaza intre 50 si 200 RON. In plus, te poti distra pentru mult timp jucandu-te. Printre cele mai populare jocuri de societate se afla Activity, Alias, Catan si Cards Agains Humanity. In serile petrecute alaturi de prieteni, jocurile de societate reusesc sa destinda si mai mult atmosfera si sa nasca discutii aprinse, care duc inevitabil la momente distractive. In plus, vin si cu avantajul ca le poti lua in vacante sau atunci cand iesi la un picnic.

2. Uita-te la evenimente sportive - Urmatoarea perioada este extrem de bogata pentru pasionatii sportului. EURO 2020, Jocurile Olimpice, turnee de tenis precum Roland Garros si Wimbledon, alaturi de finalele Champions League si Europa League sunt doar cateva dintre evenimentele majore. Acestea starnesc interesul multor oameni si reprezinta un mod bun de a te distra, mai ales daca e vorba de echipa sau sportivii tai preferati. In plus, pentru un plus de distractie poti sa incerci sa pariezi pe acele evenimente, avand in vedere ca plusul de adrenalina va creste. O poti face si in timp real, cand te uiti la meciuri, avand in vedere ca in sectiunea pariuri online NetBet sunt disponibile toate evenimentele majore.

3. Incearca o reteta noua si complicata - Distractie in bucatarie? Se poate. Mai ales daca nu esti tocmai talentat si nu iti ies retetele din prima. Dar cel mai bine este sa incerci o reteta noua si complicata. Daca iti iese, vei avea un motiv de bucurie, iar daca nu va iesi te vei distra pe seama rezultatului. Pentru a fi si mai usor, poti invita prietenii in vizita si sa "savurati" impreuna rezultatul. In orice caz, gatitul este o activitate destul de relaxanta, care reuseste de multe ori sa scoata din oameni tot ce au mai bun. Iar preparatele facute cu propriile maini parca sunt tot timpul ceva mai gustoase. Asadar, pe Internet vei gasi cu siguranta o multime de retete de incercat, gata sa scoata la suprafata chef-ul din tine.

4. Joaca-teĀ  - In cazul in care iti doresti sa te distrezi o poti face jucandu-te pe telefon, pe consola sau pe sistemul desktop. In functie de preferinteleĀ  pe care le ai, vei gasi cu siguranta un joc care sa te distreze suficient de tare si sa-ti dea o stare de bine. De multe ori, chiar si jocuri simple, fara o grafica iesita din comun, reusesc sa iti ofere o doza puternica de distractie si sa alunge plictiseala.

5. Fa binging cu un serial de comedie - Titluri precum "Prietenii tai" sau "Seinfeld" sunt deja clasice si sunt considerate printre cele mai bune seriale din istorie. Multi oameni le-au vazut deja, dar poti face o noua incercare. Cu siguranta vei observa detalii noi si te vei si distra in acelasi timp. Cei de la The New York Times au facut chiar o lista cu seriale de comedie pe care merita sa faci binging, iar pe ea se afla nume precum Friends, The Middle, Scrubs, Mom si Brooklyn Nine-Nine. Sunt seriale in care umorul este la inaltime si care cu siguranta vor reusi sa te distreze suficient de puternic.

Sursa foto: pexels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea