De prin lume adunate

# masoni #ordine secrete #iluminati #presa de scandal

4 ordine secrete mai putin cunoscute si ciudatele lor ritualuri!

Masonii sau Illuminatii pot sa tina capul de afis al presei de scandal, dar lumea ordinelor si societatilor secrete nu se reduce doar la aceste doua organizatii. Printre societatile secrete invaluite in mister se numara si urmatoarele:

1. Ordinul Chaenorea

Denumirea face referire la infrangerea suferita de cei 150 de soldati tebani si de amantii lor in lupta de la Chaenorea impotriva armatei lui Filip al II-lea. La sfarsitul secolului al XIX-lea, elita homosexuala a Londrei a infiintat ordinul secret ca mijloc de a tine legatura intre membrii cu aceleasi orientari sexuale. Fondatorul clubului a fost Cecil Ives, iar printre membrii marcanti s-a numarat si scriitorul Oscar Wilde.

Sursa foto: artvantgar.de

2. Ordinul Ingerului Paun

Grupul a fost initiat la mijlocul anilor '60 pe baza anticei religii a Yeziditilor, o grupare acuzata de venerarea diavolului atat de catre crestini, cat si de catre musulmani. Membrii acestui ordin se inchina la Melek Taus, Ingerul Paun, in cinstea caruia danseaza si caruia ii adreseaza rugaciuni pana cand ating extazul.

Sursa foto: tangsir2569.wordpress.com

3. Societatea Leopard

Este o dovada vie ca vechile obiceiuri, precum sacrificiile umane si canibalismul, mor greu. Desi isi are originile in estul Africii, miscarea a prins rapid in randul triburilor din tari vest-africane precum Nigeria si Sierra Leone.

Adeptii cultului leoparzilor se imbracau on blana acestor animale si atacau victimele surprinse singure in locuri pustii. Desi o expeditie de pedepsire si ucidere a membrilor "Societatii Leopard" a fost efectuata in perioada interbelica, o revenire a cultului s-a inregistrat in perioada imediat urmatoare celui de-al doilea Razboi Mondial, cand 40 de victime au fost inregistrate intr-un singur an in cele doua tari.

Sursa foto: frankzumbach.wordpress.com

4. Scopitii

Aparuta in Rusia ca forma a fanatismului religios-extatic, secta "Scopitilor" a fost fondata de Andrei Ivanov si Kondratii Selivanov, doi tarani care au considerat ca organele genitale si sanii au aparut in urma savarsirii pacatului primordial de catre Adam si Eva. Prin urmare, cei doi au inceput sa indemne populatia sa isi indeparteze aceste organe in scopul de a duce o viata perfecta.

Inaintea venirii comunistilor, numarul adeptilor ajunsese la 100.000 de persoane, unii chiar membri marcanti ai elitei intelectuale din Rusia. In ziua de astazi, se pare ca mai sunt 100 de persoane care s-au mutilat pentru a scapa de povara pacatului originar.

Sursa foto: sscnet.ucla.edu

Sursa foto principala: theaeoneye.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea