De prin lume adunate

#Holi Festival #Da Shuhua #Las Bolas de Fuego #festivaluri in lume #festival #festivaluri

4 festivaluri neobisnuite la care poti participa in 2015

Anual, in lume, au loc o serie de evenimente la care, cu siguranta, ai vrea sa participi macar o data in viata. Sunt cateva festivaluri (e drept ca in colturile cele mai indepartate ale lumii) care sunt pe cat de spectaculoase, pe atat de periculoase. Multe dintre ele ar putea chiar fi catalogate fara nicio exagerare, drept ilegale. Iata patru dintre cele mai ciudate festivaluri pe care nu trebuie sa le ratezi:

Las Bolas de Fuego, Nejapa, El Salvador

Un festival plin de adrenalina, dar la care trebuie sa participi...de la distanta! Este uimitor spectacolul, dar in acelasi timp si foarte periculos. Ciudat este faptul ca localnicii "sarbatoresc" eruptia unui vulcan care a distrus pe vremuri mai multe asezari din El Salvador. Partea spectaculoasa o reprezinta jongleriile cu foc. In plus, la un moment dat, spre miezul noptii, multimea se imparte in doua si se lupta la propriu cu cockteiluri Molotov, haine aprinse sau obiecte incendiare. E drept ca participantii isi uda hainele sau poarta masti sau manusi ignifuge, dar in fiecare an, multi dintre ei ajung la spital cu arsuri. Festivalul are loc anul acesta in ultima zi din august.

Sursa foto: peppermintbars.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea