De prin lume adunate

#ceainarii bucuresti #ceainarii cochete #ceainarii vara #ceainarii intime

3 ceainarii cochete unde poti merge pe timp de vara in Bucuresti

Atmosfera boema, mirosul parfumului de liliac, linistea de care ai nevoie pentru evadarea din haosul cotidian si o ceasca de ceai bun, alaturi de o lingura de dulceata sau o prajitura ca la bunica acasa. Sunt principalele atribute pe care le au ceainariile cu dichis din centrul Bucurestiului si nu numai si care te asteapta sa le calci pragul pe timp de vara, in gradini minunate de unde nu iti vei mai dori sa pleci. Iata 3 astfel de localuri cochete unde poti petrece cu folos timpul liber.

1. Ceainaria Infinitea

Cotroceniul este un cartier plin de vilute cochete, care iti poarta gandurile intr-o alta lume, departe de agitatia caracteristica unei urbe aglomerate. Iar ceainaria Infinitea este un astfel de loc, in care ajungi sa visezi cu ochii deschisi cum era viata in alte vremuri.

Terasa este superba, accesorizata cu lumanari si felinare, cu rame de tablouri si cu multa verdeata. Mesele si scaunele turcoaz par desprinse din alta lume, iar ceainicele din portelan fin intregesc atmosfera boema. Ceainaria se afla pe strada dr. Grigore Romniceanu nr. 7 si este deschisa in cursul saptamanii intre 14.00-24.00, iar in weekend intre 12.00-24.00.

2. Ceainaria Cinci

Strada Olimpului numarul 13. Nu stii unde e? Undeva central, in spatele Dealului Mitropoliei din zona Unirii. Aici, in curtea unui hostel, poti savura un ceai cu menta chiar in mijlocul unui iatac. Pernele multicolore, asezate pe jos, intregesc imaginea nonconformista a Ceainariei Cinci, de altfel, un loc plin mai mereu de calatori ce viziteaza Bucurestiul.

In afara iatacului mai exista 3 mese de lemn unde poti savura unul sau unele dintre cele peste 30 de sortimente de ceaiuri. Programul localului este de luni pana duminica de la 13.00-24.00. Ocazional, aici au loc piese de teatru.

3. Ceainaria Green Tea

Gradina minunata a ceainariei s-a redeschis de curad (11 iunie 2013) si te asteapta de dimineata, incepand cu ora 10, pana tarziu in noapte. Este un loc intim si cochet, unde poti petrece clipe minunate alaturi de familie sau prieteni, pierdut printre florile intens colorate, la mese si fotolii din paie. Aici te asteapta peste 100 de sortimente de ceai, alaturi de sucuri proaspete de fructe, biscuti si prajituri deosebite. Green Tea este situata pe strada dr. Burghelea la numarul 24.



Sursa foto: 2luxury2.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea