De prin lume adunate

#bicicleta #baruri #harley #baruri bucuresti #buget restrans #Oktoberfest Pub

3 baruri din Bucuresti unde poti sa te distrezi cu buget restrans

Baruri cu bere ieftina, muzica buna si distractie cat cuprinde. Le poti gasi in Bucuresti, in Centrul Vechi. Iata trei baruri din Bucuresti unde te poti distra cu un buget restrans.


1. Oktoberfest Pub

Beraria Oktoberfest (www.oktoberfest-pub.ro), situata pe strada Selari, nr. 9-11, este locul ideal sa petreci timp de calitate cu prietenii. La Oktoberfest, bauturile au cele mai mici preturi din Centrul Vechi si poti servi "vin la vaza, bere la galeata, litru, metru, sticla si butoi".

In plus, cei pasionati de sport pot viziona meciurile echipei favorite. Oktoberfest Pub porneste de la ideea de berarie cu program non-stop, in care poti asculta genuri muzicale, precum oldies, irish & german drinking songs, muzica romaneasca veche, rock alternativ, reggae, balade.


2. Barul Harley

La barul Harley (www.clubharley.ro), situat pe strada Lipscani, nr.82 A, la numai 30 de metri de Pasajul Latin, poti consuma bere ieftina si cel mai bun si accesibil vin fiert cu scortiosara din Centrul Vechi, pentru care este recunoscut, de altfel.

Muzica pe care poti sa o asculti daca alegi sa petreci in barul Harley este rock, de toate felurile. Poti chiar sa ceri melodii la bar.

Vara, terasa are capacitatea de 60 de locuri si se pot face si rezervari pentru a fi sigur ca iti gasesti un loc la masa.


3. Barul Bicicleta

Acest bar, situat pe strada Lipscani 38, etaj 2, a aparut la inceputul lunii ianuarie in Centrul Istoric si este dedicat pasionatilor acestui trend urban. Aici vei gasi cadre, lanturi, pedale si multe alte elemente folosite pentru decorarea barului, special pentru pasionatii de biciclete.

Barul pune accent in special pe cocktailurile realizate de catre barmani, la preturile de 18 lei. In plus, in acest loc poti servi vinuri alese din tari precum Africa de Sud, Chile sau Argentina, preturile variind intre 10 si 13 lei.

Preturile nu sunt foarte ridicate nici pentru celelalte bauturi, astfel ca o cafea costa 6 lei, un latte sau o ciocolata calda 9 lei, ceaiurile sunt 10 lei, iar long drinks variaza intre 12 si 15 lei. Cea mai ieftina bere o gasesti la 6 lei si cea mai scumpa la 9 lei.

Sursa foto: clubharley.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea