De prin lume adunate

#acte bunatate #generozitate

3 acte de bunatate care te vor impresiona

In fiecare zi, oameni obisnuiti dau dovada de generozitate si isi ajuta semenii aflati la necaz. Majoritatea acestor acte de bunatate trec neobservate, dar asta nu inseamna ca ele nu se petrec. Dovada o reprezinta acele acte de bunatate surprinse in inregistrari video sau foto. Iata trei dintre ele, devenite virale pe internet, potrivit Oddee.com.

1. "Baiatul liliac", California, SUA

Mii de americani au dorit sa fie alaturi de Miles Scott pentru a-i indeplini cea mai arzatoare dorinta, aceea de a fi micul Batman, ajutorul celebrului personaj de benzi desenate. Micutul, bolnav de leucemie, a primit acest cadou din partea fundatiei "Make-A-Wish".

Povestea lui Scott s-a raspandit rapid pe internet, iar San Francisco a fost transformat pentru o zi in Gotham City. Primarul orasului i-a inmanat cheia metropolei, iar presedintele Barack Obama i-a transmis un mesaj video. Actul de bunatate a fost urmarit in timp real de milioane de persoane pe conturile de Facebook si Twitter.

2. Veteranul din Al Doilea Razboi Mondial, Missouri, SUA

Dupa ce veteranul Harold Jellicoe Percival s-a stins din viata, la varsta de 99 de ani, fara sa mai aiba familia si prietenii in viata, un director al unei firme de pompe funebre din localitate a decis sa il omagieze asa cum se cuvine. Barbatul a dat un anunt la ziar si a invitat oamenii la funerarii. Anuntul a ajuns si pe Facebook unde a devenit viral. Peste 700 de persoane au participat la inmormantare, iar coroane de flori au fost trimise din toata lumea.


3. Femeia hartuita de elevi, New York, SUA

Karen Klein este o bunica in varsta de 69 de ani, care a lucrat ca insotitor de autobuz scolar in New York. Din pacate pentru ea, elevii pe care ii insotea in autobuz o batjocoreau in fiecare zi, astfel ca jobul devenise foarte stresant.

Dupa ce un filmulet de 10 minute postat pe YouTube arata tuturor umilinta la care este supusa, un barbat i-a facut un cont pe platforma de crowfunding Indiegogo. Scopul a fost acela de a strange 5.000 de dolari pentru a-i oferi femeii posibilitatea demisiei.

Oamenii au fost atat de impresionati incat, dupa o luna, in contul ei s-au strans peste 700.000 de dolari. Femeia a donat 100.000 de dolari pentru ca in numele ei sa fie infiintata o Fundatie Anti-Hartuire.





sursa foto: sftv.com.au

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea