De prin lume adunate

#dan puric #passe partout #premiera #album #teatru

"10 ani - 10 spectacole" sub semnatura Dan Puric

Joi, 12 februarie 2009 de la ora 19:00, la sala Rapsodia din strada Lipscani , va avea loc lansarea albumului "10 ani - 10 spectacole al Companiei de teatru PassePartout Dan Puric".

Albumul prezinta o istorie in imagini a Companiei de teatru “PassePartout Dan Puric” si este editat intr-o varianta bilingva (roman-englez). Volumul este realizat cu sprijinul Raiffeisen Art Proiect.

"Zece ani de sacrificii, de jertfe, de nedreptati - cu oaze de recunoastere izolata la nivel institutional, purtand in lume drapelul Romaniei profunde, dar si zece ani de dragoste sublima a publicului. Zece ani de subversitate culturala, dar si zece ani de afirmare totala in sensibilitatea unui popor ce nu si-a uitat sufletul", declara Dan Puric.

Accesului publicului este liber inlimita locurilor disponibile in sala.

“ Toti Cinci ” cea mai recenta premiera

Pe 15 ianuarie 2009, la Sala Rapsodia a avut premiera cea mai recenta piesa a companiei de teatru a lui Dan Puric. “Toti Cinci” spune povestea dintotdeauna a omenirii, concentrata in cateva zeci de minute doldora de muzica si culori, cu sunetele frematatoare ale pasilor de step, cu misterul pantomimei, al dansului, al gestului spontan si efervescent.

Urmatoare reprezentatiei a acestei piese va avea loc miercuri, 4 februarie 2009, cu incepere de la ora 19.30. Informatii si rezervari se pot face la numarul de telefon 021/315.89.80.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea