De prin lume adunate

#evenimente #vacanta 1 mai #concerte # vacanta la mare #1 mai la mare

1 Mai la mare

In mini vacanta de 1 Mai, statiunile de la mare isi asteapta turistii cu numeroase evenimente. De la Mamaia pana in Mangalia, concertele, petrecerile si spectacolele se tin lant pentru cei dornici de distractie.

Festivalul de Salsa la Mangalia

Ziua de 29 aprilie, conform calendarului UNESCO, este Ziua Internationala a Dansului. Ca in fiecare an, si la aceasta editie, Crazy Salsa Fest sarbatoreste cum se cuvine arta dansului. Este un festival international, care reuneste artisti din strainatate si din tara, care prezinta diferite stiluri de dans.

Cea de-a treia editie Crazy Salsa Fest se desfasoara la Mangalia, la Hotel Paradiso, in perioada 27 - 29 aprilie. Cele trei zile de festival vor fi asezonate cu incitante cursuri de dans sustinute de instructori renumiti din tara si strainatate.

Startul manifestarii se va da pe 27 aprilie, de la ora 11.30, la Hotel Paradiso din Mangalia, iar in cadrul festivalului vor fi prezenti campioni nationali si internationali la dansuri. Pe langa concursul de dansuri si cel de "Miss Salsa", in program sunt incluse numeroase reprezentatii artistice, workshop-uri sau o lansare de carte.

Sunwaves la Mamaia

A unsprezecea editie a festivalului Sunwaves, unul dintre cele mai asteptate evenimente ale acestui an in materie de muzica electronica, se anunta una incendiara, in cadrul ei urmand sa presteze nume celebre, dar si cateva nume noi.

Printre cei care vor incinge atmosfera se numara Ricardo Villalobos, Marco Carola, Lee Burridge, Rhadoo, Raresh, Petre Inspirescu, Zip, Matthias Tanzmann sau Audiofly.

For the love of house la Mamaia

Delano Smith, Maya Jane Coles, Livio & Roby, Sasha, Derek, Shaun Reeves si Danny Howells sunt primele nume confirmate care vor mixa in perioada 27 - 30 aprilie 2012 la festivalul For the love of house. Festivalul are loc in statiunea Mamaia, in clubul La Mania.

The Mission la Mamaia

In zilele de 27 si 28 aprilie, de la ora 22:00, The Mission marcheaza litoralul cu show-ul "1st of May". Statiunea Mamaia va fi incalzita pe ritmuri electro de Hot Natured, Cadenza Vagabundos si DJ romani consacrati.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea