De prin lume adunate

#1 iunie #jucarii #targ #muzeul taranului roman #ziua copilului

1 Iunie la Muzeul Taranului Roman

De Zua Copilului, muzeul taranului roman ii asteapta pe cei mici in curte muzeul intre orele 10.00 - 18.00.

De ziua lor, copiii vor avea parte de un targ mic de jucarii facute de artisti si studenti si de un jucarii aduse de copii pentru schimb sau vanzare. Copiii pot participa si la atelierul de hartie manuala, la cutia cu jucarii, la atelierul de cusut papusi din plus si la o ora de pictura.

Tot la muzeul taranului Roman are loc si piesa de animatie "File de poveste” sustinuta de Trupa de copii a atelierului de teatru de la MTR. Reprezentatia, o combinatie intre papusi, actorie si teatru de umbre, va avea loc la ora 11.00, la Clubul Taranului .

In curtea muzeului va avea loc si un concurs de trageri cu arcul,iar cei mici spot degusta turta dulce si prajiturele. Intrarea la eveniment este libera.

Expozitie cu papusi de colectie

Tot de Ziua Copilului, la Muzeul Taranului Roman are loc si o expozitie cu papusi. Iubitoare de culori si forme noi, doritoare de frumos, lucrand cu suflet si buna dispozitie , creatoarea Ana Ponta, printr-un exercitiu de maiestrie ne transpune in lumea papusilor decorative de colectie.

Expozitia este deschisa intre orele 10.00 si 20.00, la sala Acvariu, de la Muzeul National al taranului Roman. Intrarea este libera.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea