De prin lume adunate

#evenimente #teatru masca #spectacol #teatru #concert

Ziua Unirii la Unirii cu Teatrul Masca

Duminica, 24 ianuarie, incepand cu ora 12:30, Teatrul Masca va da intalnire la sarbatoarea Zilei Unirii in statia de metrou Unirii 1, unde veti asista la un spectacol de muzica si teatru.

In prima parte a evenimentului, dupa ce publicul va primi din partea actorilor cocarde tricolore, Maria Gheorghiu va sustine un recital de folk inedit. Dupa concert vor fi prezentate selectiuni din spectacolele Masca , pentru ca la final , actorii si spectatorii sa se prinda intr-o hora a Unirii.

"Este o traditie ca in fiecare an Teatrul Masca sa fie alaturi de romani in momentele istorice de importanta majora. V-am pregatit pentru anul acesta fragmente din piesele noastre de teatru, dar si un concert folk de o sensibilitate aparte. Duminica vom fi in mijlocul dumneavoastra cu emotie si bucurie pentru a sarbatori o data in plus aceasta zi memorabila", declara Mihai Malaimare , directorul Teatrului Masca.  

Asadar, teatrul Masca te asteapta duminica, 24 ianuarie, in statia de metrou Unirii 1 la un spectacol plin de culoare si verva. Intrarea la eveniment este libera.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea