De prin lume adunate

#evenimente #teatru masca #spectacol #teatru #concert

Ziua Unirii la Unirii cu Teatrul Masca

Duminica, 24 ianuarie, incepand cu ora 12:30, Teatrul Masca va da intalnire la sarbatoarea Zilei Unirii in statia de metrou Unirii 1, unde veti asista la un spectacol de muzica si teatru.

In prima parte a evenimentului, dupa ce publicul va primi din partea actorilor cocarde tricolore, Maria Gheorghiu va sustine un recital de folk inedit. Dupa concert vor fi prezentate selectiuni din spectacolele Masca , pentru ca la final , actorii si spectatorii sa se prinda intr-o hora a Unirii.

"Este o traditie ca in fiecare an Teatrul Masca sa fie alaturi de romani in momentele istorice de importanta majora. V-am pregatit pentru anul acesta fragmente din piesele noastre de teatru, dar si un concert folk de o sensibilitate aparte. Duminica vom fi in mijlocul dumneavoastra cu emotie si bucurie pentru a sarbatori o data in plus aceasta zi memorabila", declara Mihai Malaimare , directorul Teatrului Masca.  

Asadar, teatrul Masca te asteapta duminica, 24 ianuarie, in statia de metrou Unirii 1 la un spectacol plin de culoare si verva. Intrarea la eveniment este libera.

Oferte pentru tine

  •   2010-01-22
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu: Istoria democratizarii ciocolatei

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu

Pune o intrebare


Citeste pe Romaniatv

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu: Istoria democratizarii ciocolatei

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii