De prin lume adunate

#zilele bucurestiului #concerte #zilele bucurestiului 2011 #concerte in aer liber

Zilele Bucurestiului 2011

In perioada 16 - 18 septembrie 2011, in Bucuresti au loc “ Zilele Bucurestiului 2011 “. Evenimentul sarbatoreste cea de-a 552 aniversare a Capitalei. Pe parcursul celor trei zile de sarbatoare bucurestenii se vor putea bucura de concerte, piese de teatru, spectacole de echitatie si o multime de alte evenimente ce se vor desfasura in Centrul Istoric, in Piata Constitutiei, Parcul Herastrau si Parcul Unirii.

 

Concerte in aer liber


Startul petrecerii se da in Parcul Herastrau, vineri, la ora 10.00. Bucurestenii sunt asteptati la targul mestesugarilor, expozitii de pictura, decoratiuni interioare , design vestimentar, icoane si carti.

Atmosfera va fi animata de muzica de fanfara, iar copiii vor putea face plimbari cu trasura. Tot in parcul Herastrau, de la ora 17.00, are loc un concert cu muzica folclorica. In piata Arthur Verona, de la ora 18.00 va avea loc o expozitie de fotografie "Invisible Bucharest".

De vineri de la ora 12.00 si pana duminica noaptea centrul vechi al Bucurestiului va fi animat de muzica live, teatru de strada, spectacole cu picioroange si costume.

Sambata, 17 septembrie si duminica, 18 septembrie esti asteptat pe strada Franceza, din Centrul Istoric, la prima Gala Folk You, de la Bucuresti. Emeric Set, Florin Chilian, Nicu Alifantis, Vama, Alina Manole Band, Mircea Vintila, Taxi, Mircea Baniciu, Zdob si Zdub te vor incanta in fiecare seara, de la orele 19.00.

In parcul Herastrau, de la ora 16.30, au loc concerte cu unii dintre cei mai apreciati artisti romani: Silviu Biris si Taraful "Cleante", Elena Gheorghe, Pepe, Delia, Trupa Provincialii si Directia 5.

In Piata Constitutiei va avea loc sambata, 17 septembrie, de la ora 20.30, un concert extraordinar care aduce pe aceeasi scena peste o suta de artisti. Va fi o combinatie intre muzica clasica si muzica pop. La concert participa Orchestra Nationala Radio, Big Band-ul Radio, Corul Festivalului, soprana Valentina Nafornita, tenorul Marius Manea, Directia 5, Monica Anghel, Cornel Ilie sau Lora.

Invitatul special al concertului este Bogdan Ota, tanarul pianist roman care a cucerit Norvegia dupa emisiunea "Norske talente".
 

Spectacol de echitatie in Parcul Unirii


Duminica, 18 septembrie, de la la 17.300 esti asteptat la un spectacol de echitatie, in Parcul Unirii. Cinci cai ai Clubului de Echitatie Equestria, indrumati de o echipa de cascadori profesionisti, prezinta timp de 30 de minute un show ecvestru, o demonstratie de dresaj cu momente de defilare si saritura peste obstacole.

Piata Constitutiei va fi animata pe parcursul intregii zile de duminica printr-un concert special dedicat liceenilor din Bucuresti si tuturor tinerilor care vor trece prin capitala, de Zilele Bucurestiului. Concertul va fi sustinut de Andreea Balan, Alex Velea, Andreea Banica si Connect-R.

In Parcul Herastrau, de la ora 15.00 va avea loc bine cunoscuta bataie cu flori, iar de la ora 16.00 vor urca pe scena interpreti ai minoritatilor italiana, germana, tatara, rusa, aromana, greaca si ucraineana.

Seara de duminica va transforma locatia in "Piata ingerilor", printr-un spectacol inedit adus din Franta de Compania de teatru de strada Les Studios de Cirque.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea