De prin lume adunate

#restaurant #welness #welness cuisine #delicii culinare #mancare sanatoasa

Wellness Cuisine, o oaza de liniste si delicii culinare sanatoase

Nu de putine ori tanjim dupa momente de relaxare intr-un mediu placut, armonios si intim, departe de zgomotul asurzitor al orasului.



Din fericire, poti face o asemenea escapada la restaurantul Wellness Cuisine, o oaza de liniste si delicii culinare sanatoase, un loc special conceput pentru cei cu activitate intensa.


Ce este Wellness Cuisine ?


wellness cuisine este o locatie discreta si retrasa aproape de centrul capitalei. Daca iti doresti un pranz reconfortant, hranitor si usor, de care sa te bucuri la mijlocul programului istovitor de la serviciu, o cina romantica cu persoana iubita sau pur si simplu sa iesi cu prietenii sa savurati preparate delicioase si sa ascultati muzica live de calitate, Wellness Cuisine este alegerea de care ai nevoie.


Preparate "Spa"


Bucatariile celebre din intreaga lume au inspirat personalul restaurantului Wellness Cuisine in realizarea celor mai apreciate feluri de mancare.

De indata ce pasiti pragul restaurantului porniti intr-o calatorie gastronomica in jurul lumii, unde puteti savura preparate atent selectionate reprezentative pentru bucataria cu specific international. Un element de noutate sunt preparatele “Spa Menu”, care reflecta balanta perfecta intre nutritie, savoare si grija fata de nevoile estetice ale trupului. Puteti experimenta astfel bucuria de a savura specialitati create sa intretina armonia mintii, a corpului si a sufletului.

Fie ca vorbim de gustari din cele mai fine, salate, supe, paste, fructe de mare, preparate din carne de pasare, oaie, vitel, porc sau peste si cel mai bun vin ales cu atentie de somelieri cu experienta, pentru a crea o asociere perfecta cu preparatele culinare , toate acestea va sunt servite intr-o atmosfera relaxanta, departe de agitatia vietii cotidiene.

Bucatarii , cu o bogata experienta in arta culinara, cunosc in mod desavarsit secretul prepararii alimentelor intr-un mod savuros si aspectuos, respectand echilibrul intre valorile nutritionale si cele dietetice.


Oportunitati si oferte speciale


Daca te inscrii in "Clubul Wellness", primesti un card pentru discounturi si bonusuri, esti invitat la evenimente si informat la zi in legatura cu noutatile de natura culinara. In fiecare zi de joi a saptamanii au cate un program special, o tema specifica, care se desfasoara in compania muzicii live de calitate.

Restaurantul organizeaza nunti, botezuri si petreceri private la preturi accesibile.

Localul dispune de o capacitate de 130 de locuri, 40 locuri pe terasa si o parcare supravegheata cu 40 de spatii marcate.

Pentru organizarea evenimentelor sociale contractate pentru toamna anului 2011 cat si pentru zilele de duminica din an, un meniu cu totul inclus costa 55 euro/persoana, iar pentru rezervarile online beneficiati de un discount de 5% din nota de plata finala.

Wellness Cuisine este situat pe Strada Progresului nr. 2 (Intersectia Razoare) si este deschis de marti pana duminica, intre orele 12 – 24. Rezervari: 031-432.87.83 sau mobil: 0721 662 114 .
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea