De prin lume adunate

#evenimente #liberty center #copii #distractie #teatru #povesti

Weekend cu povesti la Liberty Center

Pe 17 si 18 aprilie, sub genericul Primavara rasare distractia, continua la Liberty Center seria de evenimente dedicate vizitatorilor centrului. Organizate la etajul al doilea al centrului, pe patinoar si pe scena special amenajata, evenimentele acestui weekend aduc veselie, antren si multa distractie copiilor si parintilor.

Astfel, sambata, 17 aprilie, de la 18:00, clovnii iau cu asalt patinoarul de la Liberty Center, aducand cu ei o multime de baloane, de toate formele si culorile, in incercarea de a modela cele mai neasteptate si nastrusnice modele de flori, animalute sau sabii. De la 19:00, pe scena de la etajul al doilea, copiii, si nu doar ei, sunt invitati la piesa de teatru de papusi Povestea Porcului, adaptare pentru scena a binecunoscutei povesti a lui Ion Creanga.

Aventurile printului blestemat de vrajitoare sa se transforme ziua in porc si peripetiile prin care trece printesa pentru a-l salva de la vrajitoare ii vor tine cu sufletul la gura pe cei mici, iar cei mari isi vor aminti cu placere de zilele copilariei. Distractia continua duminica, 18 aprilie, de la 18:00, cu sesiuni de face painting pentru toti copiii care vor sa se transforme rapid in muschetari , pisici si catei sau zane si feti-frumosi.

De la 19:00, este randul personajelor din poveste sa ii incante pe cei mici cu intamplari nemaipomenite. Sub genericul Fii Zurli cu personajele tale preferate, Mica Sirena si Printul din Poveste ii vor antrena pe copii intr-o calatorie in lumea apelor, pentru a descoperi minunile adancurilor.

Liberty Center se afla pe Calea Progresului, la numarul 151.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea