De prin lume adunate

#carte #literatura #teatru #concerte #targuri #festivaluri #maine in bucuresti

Week-end in Bucuresti: Salonul de Carte si Presa

Week-endul acesta se anunta incarcat, cu multe evenimente, piese de teatru si petreceri pentru Ziua Femeilor . Cluburile au pregatit programe speciala pentru a le rasfata pe reprezentantele sexului frumos. Din program nu lipsesc cocktailurile gratuite si momentele de striptease masculin.

Vineri

Teatru

Sapte dintr-o lovitura este o piesa scrisa anume pentru actorii nou veniti in trupa TNB de catre cunoscuta autoare de texte dramatice, Lia Bugnar. Este un spectacol cu si despre tineri, a carui actiune se intampla intr-un studio de televiziune. Din ditributie fac parte Carmen Ungureanu, Ana Macovei, Lia Bugnar, Florina Gleznea, Mihai Calota, Florin Lazarescu, Alexandru Nedelcu, Axel Moustache si Victoria Dicu. Piesa se joaca la Teatrul National, de la ora 19, iar pretul biletelor este de 30 si 16 lei.

Tot la Teatrul National se mai joaca Molto Gran Impresione si Regina Mama, cu incepere de la ora 19.00.

La Teatrul Odeon sunteti invitati la epopeea lui ghilgames, cu incepere de la ora 19.00. In rolurile principale ii veti vedea pe Istvan Teglas si Gabriel Pintilei. Pretul biletelor este de 31,80 lei intreg si 15,90 lei redus.

La Teatrul ACT sunteti invitati sa aflati Cui i-e frica de Virginia Woolf? Din distributie fac parte Ionut Grama, Florina Gleznea, Sanziana Nicola si Emil Mandanac. Piesa incepe la ora 19, iar pretul biletelor este de 20 de lei integral si 15 lei redus.

La Teatrul de Comedie, Fata de matase artificiala vine sa isi spuna povestea de la ora 19.00. Din distributie fac parte Delia Nartea si Alexandru Conovaru. Pretul biletelor este de 10,60 de lei.

Petreceri

Deekline vine pentru prima oara in Romania sa mixeze alaturi de Seb, Gojira si Meeloox, in clubul Suburbia, de la ora 21.00. Intrarea este de  20 lei pana in ora 00:00 si 30 lei dupa. Accesul persoanelor sub 18 ani este interzis.

In clubul Fabrica, Benny Page ii va avea alaturi pe Mighty Boogie si JTR. Intrarea este 15 lei in avans in magazinele Rulez din Bucuresti si 25 lei la intrare.

Concerte

Cea de-a doua editie Fire Fest este anuntata pentru 6 martie 2009, in Fire Club din Bucuresti. Cap de afis sunt Vita de Vie, Pistol cu Capse si Elvis Jackson. Biletele se vor procura de la intrarea clubului, in seara concertului. Fetele au intrarea libera, iar baietii vor plati 20 de lei.

Mircea Baniciu, Mircea Vintila si Mircea Bodolan vor fi, la inceputul acestei primaveri, protagonistii unui spectacol intitulat "6 Martie, 3 Mircea si o singura Muzica" la Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti. Evenimentul se va desfasura pe 6 martie si va fi dedicat muzicii folk.

Sambata

Teatru

La Teatrul ACT se joaca piesa Amalia respire adanca, un one woman show cu Cristina Casian, cu incepere de la ora 19.00. Pretul biletelor este de 15 lei integral si lei redus.

La Teatrul Bulandra se joaca piesa Cafeneaua, de la ora 19.00. Din distributie fac parte Horatiu Malaele, Dana Dogaru si Emilia Popescu. Pretul biletelor este 26.50 lei integral si 13.25 lei redus.

La Sala Mare a Teatrului National suntei invitati la Sake-ul matusii si Doamna Aoi, de la ora 19.00. pretul biletelor este de 30 si 16 lei.

Petreceri

In Club Frame are loc petrecerea Saturday Retro de la ora 22.00. Intrarea  este 10 lei, iar pana in ora 23.00, intrarea este libera pentru fete.

In clubul Giotto, de la ora 21.00 incepe Petrecerea Femeilor. In program sunt anuntati cei mai sexy stripperi, Dj-ii momentului si o prezentare de moda inedita. Intrarea este de 30 lei.

In Opium Studio este noaptea dedicata femeilor. Special pentru rasfatatele lunii, clubul a pregatit momente de striptease masculin cu trupa Tabu, iluzionism si multe alte surprize.

Duminica

Concerte

In club Fabrica, cu incepere de la ora 20.00, Vama va invita la concert. Pretul biletelor este de 35 lei si se gasesc in reteaua magazinelor Diverta si online pe bilete.ro si ticketpoint.ro.

In clubul B52, trupa AB4 sustine un concert de la ora 22.00. Intrarea este 20 de lei.

Targuri

Salonul de carte si presa Bucuresti

In perioada 4-8 martie 2009, la Muzeul National de Istorie a Romaniei, are loc cea de-a XIV-a editie a Salonului de carte si presa Bucuresti. Evenimentul reuneste peste 100 de firme participante: edituri, importatori si distribuitori de carte, fundatii, societati si institute culturale, institutii de invatamint superior si unitati muzeale. Oferta targului este consitenta si veti gasi carti de beletristica, tehnica, didactica, stiintifica, universitara, academica, economica, enciclopedica, critica, memorialistica si pentru copii. 

Programul de vizitare:

  • Joi - sambata: orele 11.00-19.00
  • Duminica: orele 10.00-16.00

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea