De prin lume adunate

#maine in bucuresti #timp liber #clasic #film petreceri #teatru

Week-end in Bucuresti: Oana Pellea in Buzunarul cu paine

Laurent Garnier, Deine Lakaien si Smiley, sunt doar cativa dintre cei care vor sustine concerte in acest sfarsit de saptamana. Moartea unui comis voiajor, Don Quijote sau Orfeu si Euridice sunt spectacolele care vor umple salile de teatru, iar cluburile va asteapta si ele cu petreceri incendiare.

Vineri

Clasic

La Opera Romana, Felicia Filip va asteapta la spectacolul Vaduva Vesela, de la ora 18.30. din distributie mai fca parte Vlad Mirita, Radu Pintilie si Ruxandra Ispas. Pretul biletelor este cuprins intre 54 si 6 lei, in functie de pozitia in sala.

La Ateneul Roman este programat de la ora 19.00 un concert simfonic, in interpretarea solistilor Roxana si Valentin Gheorghiu.

Teatru

La Teatrul Mic, cu incepere de la ora 19.30, se joaca piesa Esther. Spectacolul este sustinut de elevii din clasele a unsprezecea si a douasprezecea ai liceului francez Anna de Noailles .

La Teatrul National sunt programate patru spectacole. In Sala Mare de la ora 19.00, Ion Caramitru va invita la Eduard al III-lea. La sala Amfiteatru, de la ora 19.00 puteti viziona piesa Sambata, duminica, luni. La Sala Atelier de la ora 19.00 este programata Camerista, cu Florina Cercel, iar la Sala 99 se joaca Cu usile inchise. Pretul biletelor este cuprins intre 30 si 16 lei, in functie de pozitionarea in sala.  

La Teatrul Metropolis o puteti vedea pe Oana Pellea in Buzunarul cu paine, de la ora 19.00. pretul b iletelor este de 15,90 lei.

La Teatrul Nottara sunt programate doua piese, in cele doua sale. La Sala Horia Lovinescu puteti viziona Titanic Vals cu Ileana Stana Ionescu, cu incepere de la ora 19.00. La Sala George Constantin se joaca Vizitatorul cu Alexandru Repan. Piesa incepe la ora 19.30, iar pretul biletelor este de 14,70 de lei.

La Teatul Bulandra se joaca la Sala Toma Caragiu, cu incepere de la ora 21.00, Orfeu si Euridice. Spectacolul este o noua versiune de Adrian Enescu cu variatiuni pe teme de Gluck si este realizat in colaborare cu  studio-ul experimental de Opera si Balet Ludovic Spiess. In piesa ii veti mai vedea si pe Dana Dogaru, Camelia Maxim, Manuela Ciucur, Iuliana Ciugulea, Rodica Lazar, Antoaneta Cojocaru, Claudiu Stanescu, Adrian Ciobanu, Andrei Runcanu si Corina Moise. Preturile biletelor sunt de 26.50 lei integral si 13.25 lei redus.

Petreceri

In Suburbia are loc Acid Technologists, cu incepee de la ora 21.00. Line-up-ul este asigurat de Subhuman, DJ Latam, DJ 13, DJ OST si DJ Rabin. Intrarea este 15 lei pana in ora 00.00 si 20 lei dupa aceasta ora.

In clubul Fabrica este programata petrecerea Black Sun Empire. Invitatii sunt  WASP, Yuffa&Hardcore si Kishazz, Fusion.Pack. Intrare este 25 lei.

Concerte

In club Fratelli din Bucuresti, are loc concertul Deine Lakaien. Evenimentul incepe la ora 22.30. Biletele pot fi achizitionate in avans, de pe bilete.ro, la pretul de 90 lei sau direct din club, in ziua concertului, la pretul de 120 lei. Mai multe detalii despre concertele zilei de vineri gasiti aici.

Filme

Randy "The Ram" Robinson (Mickey Rourke), un wrestler profesionist celebru prin anii '80, este fortat sa se retraga cand un atac de cord ii dovedeste ca va muri in ring daca nu renunta la sport. Barbatul se angajeaza intr-un magazin de delicatase, se apropie de o stripteuza trecuta de prima tinerete si incearca sa reimpace cu fiica lui instrainata. Totusi, ocazia unui meci impotriva vechiului sau oponent, Ayatollah-ul, il face pe Ram sa sa-si incerce pentr o ultima oara puterile in ring. Programul comlet al filmelor il gasiti aici.

Sambata

Teatru

La Teatrul Bulandra, la sala Izvor se joaca de la ora 19.00 moartea unui comis voiajor, cu Victor Rebengiuc si Mariana Mihut. Preturile biletelor sunt de 26.50 lei integral si 13.25 lei redus.

La Teatrul National este programata piesa Don Quijote cu Dan Puric. Spectacolul incepe la ora 19.00. Pretul biletelor este de 30, 25 si 16 lei, in functie de pozitionarea in sala.

Petreceri

In Clubul Frame este Friday Retro, cu Dj a'De, de la ora 22.00. Intrarea este 10 lei.

In Clubul Fratelli aveti intalnire cu Laurent Garnier, de la ora 23.00. Laurent Garnier va fi insotit de SCAN X, Benjamin Rippert, Philippe Nadaud si Philippe Anicaux. Pretul biletelor este de 50 de lei in avans si de 75 de lei in seara evenimentului, iar accesu leste interzis persoanelor sub 18 ani.

Concerte

In Live Metal Club, va avea loc cea de-a 7-a editie a Bucharest Metal Nights. Evenimentul incepe la ora 19.00, pretul unui bilet fiind de 20 lei. Trupele care vor intretine atmosfera sunt Implant pentru Refuz, Avatar, Proof, Moloh, Dwarf Planet si First Division.  Mai multe detalii despre concertele de sambata gasiti aici.

Duminica

La Teatrul National, de la ora 20.00 este programat spectacolul Dialoguri si fantezii in jazz cu Ion Caramitru si Johnny Raducanu. Ion Caramitru recita versuri din Nichita Stanescu, Petre Stoica, Dan Verona, Miron Radu Paraschivescu, Ana Blandiana, Lucian Avramescu, pe acordurile pianului lui Johnny Raducanu. Pretul biletelor este de 30 lei si 16 lei, in ultimul rand.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea