De prin lume adunate

#tango #bucuresti #dans #festival

Veniti sa dansati in inima Bucurestiului

In perioada 23 – 26 aprilie 2009 va avea loc prima editie a Festivalului de tango Argentinian Tango Encuentr. evenimentul ii are ca invitati pe Adrian Veredice - Alejandra Hobert si Damian Esell - Nancy Louzan.
Festivalul cuprinde 16 cursuri sustinute de cele doua cupluri argentiniene, care se vor desfasura in spatiul Centrului National al Dansului, 4 milongi la Palatul Cercului Militar National, demonstratii ale maestrilor, muzica live, 2 DJ invitati si alte surprize pregatite de organizatori.
Scopul proiectului este de a introduce publicului romanesc conceptul de festival international de tango argentinian, concept care este larg raspandit in intreaga lume si care aduna mii de dansatori pe toate meridianele. Bucurestiul este una din foarte putinele capitale europene care nu are un festival consacrat de tango argentinian, care sa reuneasca, pe durata a trei-patru zile, mari maestri internationali, intr-un format de cursuri intensive de dans, milongi, demonstratii de dans si concerte de muzica de tango.
Festivalul se adreseaza tuturor persoanelor interesate de tango, indiferent de varsta sau nivel. Iubitorii de tango pot lua lectii de dans, pot veni sa danseze la milonga sau pur si simplu sa asculte muzica si sa se bucure de atmosfera unei milonga. Pentru cei care doresc, in mod special, sa-si imbunatateasca nivelul de dans, se ofera pachete de lectii pentru mai multe niveluri de cunostinte si cu o tematica variata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea