De prin lume adunate

#fotografie #bucuresti

Vanatoarea de fotografii

Bucurestenii pasionati de fotografie sunt invitati sambata, 17 iulie 2010, orele 10:00, in Parcul Gradina Icoanei , la Vanatoarea de fotografii .

Inarmati cu o camera foto digitala , cei care vor participa la Vanatoarea de Fotografii vor primi un “pachet de vanatoare ” ce va contine detalii despre traseul pe care il vor parcurge, traseu ce poate dura intre 3 si 5 ore. Pachetul va include un semn distinctiv, un manual de joc si alte cateva surprize. Dupa primirea “pachetului de vanatoare”, in jur de ora 10:30, se va trece la formarea echipelor aleatorii. Apoi se da startul Vanatorii de Fotografii.

Participantii au ocazia sa arate cat de pasionati sunt de fotografie si cat de inventivi pot fi, fotografiind diverse locuri si obiecte marcate  in manualul de joc.

Odata ce traseul va fi parcurs si punctul final va fi atins, fiecare echipa va selecta fotografiile pe care le considera cele mai reprezentative pentru a fi jurizate. Cele mai creative echipe vor fi premiate.

Participarea la acest eveniment este gratuita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea