De prin lume adunate

#valurile iubirii #anita shreve #roman #recenzie #carte #timp liber #editura all #lectura

"Valurile iubirii" de Anita Shreve

La varsta de douazeci si noua de ani, Sydney are deja experienta a doua casatorii: una esuata, iar cealalta marcata de sfarsitul tragic al barbatului iubit. Incercand sa-si regaseasca echilibrul sufletesc, ea raspunde propunerii de a o medita pe Julie, fiica adolescenta a unui cuplu prosper, care isi petrece verile intr-o casa de vacanta, pe o plaja de la malul oceanului.

Cateva saptamani mai tarziu, fiii familiei Edwards, Ben si Jeff, isi fac aparitia la casa de pe plaja si, in ciuda faptului ca unul dintre ei are o prietena, amandoi se intrec in a-i castiga afectiunea lui Sydney.

Valurile iubiriiCurand, aceasta isi da seama ca se afla prinsa intr-un paienjenis de rivalitati si de vechi tensiuni, astfel incat existenta fragila pe care abia si-a reconstruit-o este din nou in pericol.

Anita Shreve este autoare a douasprezece romane de succes, selectate in clubul cartii lui Oprah Winfrey si nominalizate la diverse premii literare.

La editura Allfa , de aceeasi autoare, au mai aparut: Nunta in decembrie, Lumini pe zapada si acasa .ro/ acasa .ro/sotia" title="sotia">sotia " title="sotia">Sotia pilotului.

Aceasta carte este publicata de editura All. Daca doriti sa o comandati, dati click aici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea