De prin lume adunate

#unde iesim #valentine's day #petrecere #restaurant

Valentine's Day de criza

Iti place sarbatoarea de Valentine's Day si in fiecare an ai vrut sa o sabatoresti intr-un mod frumos si placut, atat pentru tine, cat si pentru partenerul tau. Cel mai mult iti place sa iesi la restaurant , sa te simti rasfatat sau rasfatata cu mancaruri delicioase si bine pregatite, intr-o atmosfera relaxata.

Insa anul acesta criza si-a aratat coltii, iar dupa buget ziua de Valentine's Day pare sa fie ultima dintre prioritatile tale. Noi iti oferim cateva sfaturi in alegerea unui restaurant cu preturi mici, care sa nu faca o gaura prea mare in buget.
In aceasta perioada plina de inimioare rosii, bomboane de ciocolata si trandafiri, cele mai multe dintre restaurante au si oferte speciale, reduc din preparatele din meniu sau maresc preturile.

 

1 Alege un restaurant care nu organizeaza Valentine's Day

 

Documenteaza-te pe internet in privinta catorva restaurante care iti plac si suna personal pentru a te interesa daca organizeaza ceva special de Valentine's Day. Elimina restaurantele problema, care te vor incarca cu un meniu stufos, impus de ei si alege unul obisnuit. Restaurantul ales va avea aceleasi preparate in meniu, fara modificari de pret sau meniuri impuse. Astfel te vei bucura de o seara speciala, fara costuri inutile.

 


2 Cauta restaurantele care ofera promotii de Valentine's Day


Restaurantele nou deschise sau cele mai putin pretentioase ofera in aceasta perioada promotii consistente pentru o cina romantica. La pretul obisnuit pentru un meniu, vei avea de data aceasta preparate speciale, potrivite pentru o seara romantica.

Multe restaurante ofera gratuit si un pahar de samapanie. In localurile noi, preturile practicate in aceasta zi speciala pot fi mai mici chiar si cu jumatate din pretul original. Asadar, fi pe faza la promotii si cauta-le pe internet.

 


3 Cauta restaurante care te lasa sa iti aduci propria bautura


Nu suna tocmai dragut, insa exista anumite restaurante care te lasa sa iti aduci bautura atunci cand se oragnizeaza evenimente speciale . Acest lucru iti va permite sa cumperi sticla de sampanie pe ca o vrei sau vinul preferat al partenerului tau, la un pret mult mai mic decat in restaurant.

Asadar, daca te vei informa din timp despre optiunile pe care le ai pentru a petrece un Valentine's Day la restaurant, vei gasi oferte atragatoare care nu te vor lasa cu buzunarul gol.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea