De prin lume adunate

#activitati Valentine's Day #petrecere valentine's day #cadou valentine's day #valentine's day

Valentine's Day! 3 idei pentru a petrece o zi de neuitat, in doi

Au mai ramas putine zile pana la sarbatoarea de Valentine's Day, cunoscuta si ca Ziua Indragostitilor. Este o zi speciala in care ii poti declara dragostea persoanei iubite si puteti petrece impreuna clipe de neuitat. Iata trei idei pentru a petrece o zi de neuitat alaturi de persoana iubita!

Planifica o vacanta romantica

Nu stii cum sa petreci Valentine`s Day alaturi de partenerul de cuplu? Fa-i o vacanta surpriza in orasul preferat sau intr-o destinatie romantica. Nu trebuie neaparat sa optezi pentru o destinatie din strainatate, ci poti opta cu incredere si pentru o destinatie din Romania. Totul este sa va bucurati din plin de mica escapada.

Picnic in mijlocul lui februarie

Poate fi destul de rece, insa daca te imbraci bine poti organiza un picnic inedit. Fie ca dai fuga la mare sau la munte, nu strica sa iei masa in aer liber. O cafea sau un ceai fierbinte nu trebuie sa lipseasca din meniu. In plus, in acesta perioada plajele si parcurile sunt aproape pustii, asadar va puteti bucura de intimitate!

Dedica-i o zi partenerului de cuplu

Ti-ai neglijat perechea in ultima perioada? Un cadou la care probabil nu s-ar astepta este sa-i dedici o zi doar lui/ei. Poti incepe prin a-i prepara micul dejun preferat si a i-l servi in pat. Continua apoi cu activitati pe care partenerul le adora, fie ca este vorba de o plimbare in parc, vizionarea unui film sau participarea la un atelier.

Sursa foto: happyvalentinesday2016z.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea