De prin lume adunate

#unde iesim #teatru #green hours #teatrul luni #spectacol #piesa

Underground la Teatrul Luni de la Green Hours

Spectacolele de teatru si jazz fac parte zilnic din programul de la Green Hours. Daca ai chef de o seara relaxanta, cu muzica sau teatru, atunci Green Gours este locul potrivit pentru tine.
 

Iata ce poti vedea saptamana asta la Green Hours:
 

Marti 16 martie, ora 20.00 va invita la Ecstazy. Din distributie fac parte Simona Popescu, Mihai Calin , Dragos Ionescu, Razvan Oprea, scenografia este semnata de Doru Zanfir, muzica de Vlad Cretu, iar regia este semnata de Dan Tudor. Ecstazy este un spectacol "…dur, tandru, imprevizibil, socant cu si despre…ecstazy…"

Miercuri 17 martie, de la ora 21.00, Green Hours 22 jazz-cafe va invita la Austrian Hours @ Green Hours, un program de prezentare a directiilor jazz-ului austriac contemporan organizat cu suportul Forumului Cultural Austriac
 
Joi 18 martie, de la ora 19.00 Teatrul Luni prezinta G. O. D., un spectacol de Marcel Top, dupa texte de Eric Bogosian .

G. O. D. este un One-Man-Show cu Toma Danila si participarea video a lui Marius Bodochi . G. O. D. este "...un amplu monolog sustinut fara ezitare de unul dintre cei mai interesanti actori ai generatiei noi – Toma Danila". "Pret de aproape o ora, am in fata ochilor un actor adevarat, singur pe scena, in prezenta caruia gandurile nu ti-o iau razna si nu te plictisesti nici o clipa, un tanar care degaja un firesc cuceritor, care nu „joaca” personajul, ci e personajul".

Vineri 19 martie, de la ora 17.30, Green Hours 22 jazz-cafe va invita la St.Patrick's Live Afternoon, muzica irlandeza traditionala cu The Begley Trio, iar de la ora 22.00 Green Hours 22 jazz-cafe prezinta Capriel Dedeian & Jazz Challenge.

Duminica 21 martie, de la ora 20.00 Green Hours 22 jazz-cafe va invita la un spectaco lde jazz cu Florin Raducanu Art Factory Project si Liceul de Muzica "George Enescu"
 
Luni, 22 martie, de la ora 20.00 Teatrul Luni prezinta spectacolul invitat Visul, adaptare dupa un fragment din romanul "Enigma Profesor Rebegea" de Theodor Constantin.

Marti 23 martie, de la ora 20.00 Teatrul Luni prezinta spectacolul Faceti loc!. Piesa cuprinde mai multe fragmente artistice pe tema proprietatii. Istoria recenta, si in acelas timp "caragialeasca" a problemelor proprietatii in Romania, actualitatea si dramatismul temei sint suprinse cu umor si acuitate in povesti intersectate.

Miercuri 24 martie, de la orele 19.00 si 21.00 Teatrul Luni prezinta Best of 2009 pentru Teatru Alternativ! si spectacolul (Cu)Cuieinfrunte, dupa texte de Eric Bogosian.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea