De prin lume adunate

#restaurant #unde iesim #mancare chinezeasca #preparate chinezesti

Unde putem manca preparate chinezesti

Orez cu miere, pui Shanghai si rata Peking sunt cateva dintre preparatele culinare pe care le poti comanda la zecile de restaurante chinezesti care functioneaza in acest moment in toata tara. Din lista cu restaurante dedicate specialitatilor gastronomice chinezesti le-am ales pe cateva dintre cele mai reprezentative.

In Brasov functioneaza Pandamania, un restaurant care ofera si servicii de livrare la domiciliu. Pe lista cu bunatati pe care le poti comanda la Pandamania figureaza delicioasele pachetele de primavara, spaghetele de orez prajit si supa Hot-Mania. Restaurantul poate fi gasit in Bd. 15 Noiembrie, nr. 11.


Restaurante chinezesti in tara

Cei care au drum prin Timisoara se pot opri la Marele Restaurant Chinezesc, amplasat in str. Simion Barnutiu, nr. 22. Din zecile de preparate oferite aici putem aminti coltunasii inabusiti, porumbul pane, rata cu bambus si ciuperci, dar si puiul in sos "Si Chuan".

Tot in Timisoara se pot comanda mancaruri chinezesti si la restaurantul Song Du din Calea Sever Bocu, nr. 74. Pentru clientii mai comozi restaurantul ofera si varianta comenzii la domiciliu. Pe lista cu specialitati care merita comandate putem aminti sarmalele chinezesti prajite, platoul cu carne de vita "Song Du" si orezul prajit cu migdale.

In Cluj-Napoca te asteapta alte doua restaurante chinezesti: Restaurant Shanghai (Calea Turzii, nr. 42), respectiv Restaurant Beijing (str. Avram Iancu, nr. 12).


Restaurante chinezesti in Bucuresti

Oferta de restaurante in care te poti infrupta din specialitatile bucatariei chinezesti este completata de multitudinea de localuri deschise in Bucuresti.

Poti merge cu incredere la Orasul Interzis (Str. Silvestru, nr. 8), Chinese Garden (str. I.L. Caragiale, nr. 30), China Town (str. Viitorului, nr. 98), Templul Soarelui (str. Dimitrie Onciul, nr. 7), Wu Xing (str. Covaci, nr. 14), Nan Jing (str. Gh. Manu, nr. 2-4), Qian Bao (Intrarea Baba Novac, nr. 2), Wok Away (str. Smardan, nr. 28) si Beijing (str. Verdetei, nr. 11).

Sursa foto: aflatot.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea