De prin lume adunate

#inghetata #unde iesim #timp liber #desert racoritor #savurare inghetata

Unde poti savura o inghetata delicioasa

Inghetata este unul dintre cele mai savurate deserturi pe timp de vara. Aromata, cremoasa si racoritoare, inghetata poate fi cumparata de la orice colt de strada. Cand insa iti doresti sa iti rasfeti papilele gustative cu un desert cu adevarat special, nu ar strica sa vizitezi locurile in care poti manca o inghetata absolut delicioasa!


La Delicii

Gelateria La Delicii din Centrul Vechi al Capitalei si-a castigat incet, dar sigur, renumele de unul dintre cele mai grozave locuri in care poti savura o inghetata delicioasa. Cu o varietate de arome, printre care se numara si cele mai putin obisnuite, precum arahide cu sare, soc sau tei, La Delicii este gelateria la care revin mereu atat bucurestenii, cat si turistii.

Demn de mentionat este faptul ca gelateria La Delicii pregateste inghetata in laboratorul propriu, folosind numai ingrediente naturale si niciun strop de conservant.

Adresa: Str. Covaci, nr. 5, Centrul Vechi, Bucuresti
Telefon: 0758.060.890


Clate

Un alt loc minunat in care poti savura o inghetata delicioasa este Clate. Desi inghetata nu este desertul lor de baza (Clate se mandreste in special cu clatitele sale), acest lucru nu inseamna ca desertul racoritor nu este grozav! Varietatea de sortimente, cat si posibilitatea de a combina cupele de inghetata cu clatitele pufoase fac din Clate un loc pe care este pacat sa il ratezi.

Adresa: Str. Smardan, nr. 30, Centrul Vechi, Bucuresti
Telefon: 0748.952.051


Haagen Dazs

Ca inghetata Haagen Dazs este adorata la nivel mondial, nu mai constituie o surpriza pentru nimeni. Insa daca nu iti doresti sa o savurezi doar acasa, in fata televizorului, afla ca poti da oricand o fuga la gelateriile deschise in Bucuresti.

Cu ce te asteapta Haagen Dasz? Cu sortimente de inghetata precum Creme Brulee, Chocolat Fondant si Macadamia Nut Brittle, fara gluten!

Adresa: Sos. Nicolae Titulescu, in incinta America House; Baneasa Shopping Center, sos. Bucuresti-Ploiesti, nr. 42D.


In tara, nu ar strica sa gusti din sortimentele de inghetata pe care ti le propun gelaterii precum IceCreamLand din Brasov (str. George Baritiu, in apropiere de Piata Sfatului), Goodies din Iasi (str. Palat, nr. 1, et. 5, in incina Moldova Mall), Gelateria Veneziana din Iasi (bd. Tudor Vladimirescu, in incinta Iulius Mall), Zanoni din Timisoara (str. Ciprian Porumbescu, nr. 29) si Betty Ice din Cluj-Napoca (str. Eroilor, nr. 33).

Sursa foto principala: fanpop.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea