De prin lume adunate

#hobby #calarie #echitatie #cai #lectii echitatie #lectii calarie

Unde poti sa iei lectii de echitatie

Echitatia este cu adevarat un sport nobil, iar pentru acest lucru trebuie sa te dedici trup si suflet. Legatura dintre tine si cal trebuie sa fie una speciala, in care va completati reciproc si va cunoasteti atat slabiciunile, cat si punctele tari. Fie ca vrei sa-i dai o sansa acestui sport ori ca iti doresti performanta, iata cateva cluburi unde poti lua lectii de echitatie!


Clubul de Echitatie "Equestria", Tancabesti, judetul Ilfov

Aici, la doar 17 kilometri de Bucuresti, in nordul orasului, exista o oaza de liniste unde te poti bucura de o sedinta de calarie la cote inalte, alaturi de instructori specializati si cai antrenati pentru performanta. O jumatate de ora de lectie individuala pentru incepatori costa 60 de lei, insa grupate in abonament de 10 lectii, costa 550 de lei.


Clubul Sportiv "Hipocan", Corbeanca, judetul Ilfov

Acest club sportiv ofera pachete de echitatie pentru toate categoriile de varsta, incepand de la 3 ani si continuand cu sedinte de calarie pe cai de agrement foarte docili pentru copiii de peste 6 ani si adolescenti.

In plus, cursantii avansati pot beneficia de sedinte de antrenamente de sarituri peste obstacole si dresaj. Copiii platesc 45 de lei pentru o sedinta de 30 de minute, iar adultii 50 de lei.


Baza hipica "Virgil Barbuceanu", Piatra Neamt

Amplasata in Piatra Neamt, in zona denumita "Peste Vale", aceasta baza hipica ofera atat cursuri de echitatie, cat si de calarie de agrement si plimbari cu trasura. Cursurile de echitatie se desfasoara in fiecare miercuri, de la 15.00 la 19.00, sambata 09.00-14.00 si duminica 09.00-14.00. Pentru copii si elevi costa 10 lei lectia, in timp ce pentru adulti costa 20 de lei lectia.


"La Mesteceni" Country Club, Sebes, judetul Alba

Clubul "La Mesteceni" ofera o scoala englezeasca de calarie, in care instructori scoliti in Marea Britanie la "The Sue Adams Riding School", te invata tainele acestui sport nobil, ce pana nu demult a fost un mod de viata milenar. Jumatate de ora costa 60 de lei, insa poti opta pentru 10 sedinte la un pret de 400 de lei.


Sursa foto:  billshrink.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea