De prin lume adunate

#sport #aerobic #pilates

Unde poti sa faci pilates in Bucuresti

Pilates este un nou tip de exercitii de aerobic la moda in salile de sport. Acest program are o vechime de aproape 100 de ani, insa a devenit foarte popular in randul celor care isi doresc o silueta tonifiata. Cu ajutorul acestui tip de antrenamente vei reusi sa slabesti rapid, sa iti controlezi respiratia si sa ai un tonus de invidiat.
 

Ce este pilates?

 

Pilates este o forma de aerobic care implica tonifierea musculaturii si formarea muschilor supli. Prin acest tip de exercitii fizice, se topesc rapid kilogramele in plus. Caloriile sunt arse mult mai repede decat la executarea unor exercitii clasice de aerobic. Pilates aplatizeaza abdomenul, tonifica si modeleaza fesele si coapsele si subtiaza talia.

 

GetFit Gym, pilates exclusiv pentru femei

 

GetFit Gym este o sala destinata exclusiv femeilor. La acest club poti practica sporturi de intretinere precum aerobic, tae-bo, programe de antrenament cu greutati, dansuri africane si pilates. In cadrul antrenamentului de pilates poti opta pentru mai multe module: Basic pilates, pilates pentru spate sau pilates prenatal, pentru viitoarele mamici.

Programele de antrenament sunt concepute special pentru femei si in functie de nevoile acestora. Antrenamentele se axeaza pe miscari lente si gratioase, pentru femeile care isi doresc o silueta zvelta, elastica si tonica.

Pretul unui abonament full la pilates este de 80 de euro pe luna. Pentru 12 sedinte vei plati 55 de euro, pentru 8 sedinte 45 de euro. O singura sedinta de pilates este de 12 euro. Plata se face in lei, la cursul BNR al zilei in care se incheie abonamentul. Sala de sport GetFit Gym se afla pe strada Baratiei, la numarul 35, langa magazinul Cocor. Mai multe detalii poti obtine la numarul de telefon 021.311.10.95.

 

Body Exprim, exercitii combinate de pilates

 

Clubul sportiv Body Exprim este un club nou in Bucuresti. Clubul propune programe speciale de antrenament pentru cei care vor un stil de viata sanatos si o silueta tonica. Pe langa cursurile clasice de aerobic, la Body Exprim poti merge si la cursurile speciale de pilates. Exercitiile de pilates sunt combinate cu intinderi de tip stretching.

De obicei, lectiile de pilates sunt incluse in abonamentul pentru aerobic. Poti opta insa sa mergi numai la orele de pilates, care sunt programate aproape zilnic. Pretul unui abonament full pe o luna este de 200 de lei. Acest tip de abonament iti permite sa participi la toate orele de aerobic din program, in fiecare zi a saptamanii, inclusic sambata. Pe langa accesul la aerobi, poti merge gratuit si la sauna.

Sala de sport Body Exprim se afla pe bulevardul Constructorilor, la numarul 29. Mai multe detalii poti afla la numarul de telefon 0730.076.163.

 

One Fitness, programe pilates realizate de campioni mondiali

 

One Fitness propune programe speciale de antrenament, realizate de campioni mondiali la fitness. In cadrul clubului sportiv, poti opta pentru programe de fitness, aerobic, antrenamente personale, Cursuri speciale pentru copii si spa. In cadrul programului de aerobic sunt combinate mai multe tipuri de antrenament. De la step, just pump, kick box, cardio, legs & abs, stept & sculpt, pana la body combat, aero dance sau pilates sunt doar cateva programe de antenament disponibile la acest centru sportiv.

Cursurile de pilates sunt integrate in cele de aerobic. Poti insa participa doar la cursurile de pilates, care au loc de trei ori pe saptamana. Cursurile de pilates combina exercitiile pentru streching cu cele pentru o respiratie adecvata si mentinerea echilibrului.

Pretul pentru abonament full la aerobic este de 58 de euro pe luna.  Acest abonament iti ofera acces nelimitat la toate clasele din programul de aerobic. Abonamentul include si accesul gratuit la sauna. Sala de sport One Fitness se afla pe bulevardul Ion Mihalache, la numarul 128. Mai multe detalii obtii la numarul de telefon 021.224.07.04.

 

Alte cluburi unde se practica pilates

 

Alte sali de sport unde poti practica pilates sunt Bery Fitness & Spa, Bamboo Fitness sau Genesse. La Bery Fitness & Spa (Elev Stefanescu Stefan, nr.66, tel. 031.405.16.33) pretul unui abonament full este de 200 de lei. La Clubul Bamboo Fitness (Ion Mihalache, nr. 60, tel: 0723.399.838) un abonament pe trei luni este de 200 de euro. La acest tip de abonament vei primi o luna gratis. La clubul Genesse (Izvor, nr. 78, tel: 0314.011.307), pretul unui abonament cu 12 sedinte pe luna este de 136 de lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea