De prin lume adunate

#hobby #cursuri #Mixed Martial Arts #arte martiale mixte #mma

Unde poti face cursuri de MMA in tara

Mixed Martial Arts (Arte Martiale Mixte) sau MMA este un sport de full-contact, aparut recent in Romania, prin care te lupti cu adeversarul folosind tehnici variate, desprinse din mai multe stiluri, de la box la arte martiale. In cadrul acestui sport te poti lupta corp la corp atat in picioare, cat si la sol. Daca si tu vrei sa practici MMA, iata cateva cluburi sportive unde poti face cursuri.


Bucuresti

Absoluto Fighting Center

La Absoluto Fighting Center (P-ta. Bucur, in incinta fabricii Pionierul) programul de antrenamente, atat pentru incepatori, cat si pentru avansati, include pregatirea in toate cele 3 faze ale luptei box/kickboxing, BJJ No Gi si Lupte Libere. Potrivit descrierii de pe site, toate acestea sunt integrate ulterior in antrenamente specifice MMA.

Clubul Lupii Albastri

Daca iti doresti sa intri in competitii de MMA, kempo sau kick-boxing, antrenorii de la clubul "Lupii Albastri" te asteapta pentru a scoate un adevarat luptator din tine. Programul pentru MMA este luni, miercuri si vineri intre 10.00 si 11.30, marti intre 20.30 si 22.00 si vineri intre 19.00 si 20.30. Sediul se afla pe Bd. Iuliu Maniu nr. 8A, sala Gema.


Pitesti

Kombat Club Pitesti

Daca esti din Pitesti sau localitatile invecinate si vrei sa practici acest stil de lupte, poti alege "Kombat Club Pitesti" specializat pe MMA si kickboxing. Antrenamentele se desfasoara in sala de box a Salii Sporturilor din oras, iar programul este de trei ori pe saptamana, luni, miercuri ora 18.00 si sambata ora 17.00.


Cluj

Centrul de Arte Martiale Tengu

Potrivit descrierii clubului, "Centrul TENGU" este prima initiativa locala care aduce sub acelasi acoperis posibilitatea studierii unei palete largi de arte martiale. Aici (P-ta Garii nr 4-5) poti deprinde foarte multe tehnici de autoaparare si lupta corp la corp.


Galati

Academia de Arte Martiale Mixte

"Academia de Arte Martia Mixte" desfasoara o activitate de cunoastere, selectie, pregatire si promovare a tinerilor cu calitati pentru acest sport. Clubul isi desfasoara antrenamentele la doua adrese diferite: 

  • Str. Stadionului nr 1, program luni si miercuri 19.00-21.00
  • sala de sport de la Liceul nr.8 "Gheorghe Asachi" cu program marti 18.00-19.30 si sambata 11.00-13.00


Sursa foto: primetimefightgear.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea