De prin lume adunate

#prajituri #ceai # ceainaria infinitea #ceainarie bucuresti

Unde poti degusta ceai si prajituri aromate

De curand am descoperit pe stazile cochete ale cartierului Cotroceni din Bucuresti una dintre cele mai frumoase ceainarii din capitala. Este un loc plin de farmec, ideal pentru intalnirile linistite, alaturi de prieteni dragi.

 

Atmosfera de poveste


Ceainaria Infinitea este situata in cartierul Cotroceni, intr-o zona linistita, plina de verdeata si racoare. Este una dintre cele mai frumoase ceainarii din Bucuresti, cu o atmosfera relaxanta si amenajata foarte elegant.

Ca sa ajungi la aceasta ceainarie este necesar sa faci o plimbare extrem de placuta prin cartierul Cotroceni, unul dintre cele mai frumoase si linistite din Bucuresti. Atunci cand ajungi la ceainarie deja ai o alta stare sufleteasca, uiti de zgomotul si agitatia orasului.

Ceainariea Infinitea dispune de doua saloane interioare, mobilate cu stil, cu fotolii si canapele pufoase si confortabile. Decoratiunile frumoase, lampadarele inalte, tablourile si biblioteca ticsita cu carti fac ca atmosfera de la ceainarie sa te transpuna in saloanele elegante ale unei case boieresti din perioada interbelica.

Muzica este si ea un factor important, care contribuie la linistea si relaxarea celor care patrund in acest spatiu magic. De obicei, aici vei asculta in surdina muzica de jazz, chill si ambientala.

Punctul de atractie al ceainariei este insa micuta gradina, decorata cu mult bun gust. Mesele si scaunele din fier forjat turcoaz, plantele agatatoare, copacii verzi si placut mirositori, tablourile delicate atarnate de pereti si aroma ceaiurilor si prajiturilor de casa fac ca aceasta mica oaza de verdeata sa contribuie la starea de bine si relaxare.

De altfel, aceasta mica gradina predispune la fericire. Seara se aprind lumanarele si sfesnice, care dau gradinei un aer misterios.
 

Ce bem la Ceainaria Infinitea


Meniul ceainariei este bogat in ceaiuri verzi, negre, infuzii de plante si fructe. In meniu vei gasi si ceaiuri lapacho, ayurvedice si mate.

Ceaiurile vin in cantitati mari, un ceainic avand 800 de ml. Daca ajungi aici nu trebuie sa ratezi ceaiul Bora Bora, o infuzie de fructe si plante ademenitoare, care iti va incanta toate simturile.

In meniu vei mai gasi si numeroase prajituri, fursecuri, dulceturi si torturi de fructe. Prajiturile crocante cu ciocolata, nuci si seminte sunt ideale alaturi de o ceasca fierbinte de ceai.

 

Unde se afla Ceainaria Infinitea


Ceainaria Infinitea se afla pe strada Grigore Romniceanu, la numarul 7.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea