De prin lume adunate

#unde iesim #martisor #primavara #cadou #martie

Unde mergi cu mama de 8 martie

Ziua Mamei este < a class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/o" title="o">o ocazie potrivita pentru a recupera timpul pierdut cu mama ta , de a ii impartasi ultimele noutati din viata ta, sau pur si simplu de a va bucura impreuna de o zi speciala. Aceasta zi petrecuta alaturi de tine, copilul ei, va fi cel mai frumos cadou pe care si-l doreste. Rezerva asadar aceasta zi doar pentru mama ta si fa din aceata intalnire o traditie.

8 martie este o zi speciala pentru mama ta si in general pentru toate femeile si chiar daca nu iti cere niciodata ceva, mama se asteapta ca in aceasta zi sa primeasca cadouri si sa fie rasfata. Unul dintre cadourile pe care le asteapta in mod special este si timpul petrecut cu tine. Daca vrei sa ii arati mamei tale cat de mult o apreciezi petrece aceasta zi impreuna cu ea.

 

La teatru

 

Petrece aceasta zi speciala alaturi de mama ta la o +.+-=-+.+ 20 -+.-+=+-.+- piesa de teatru care stii ca ii face placere. Intreab-o din timp la ce spectacol ar vrea sa mearga si achizitioneaza biletele pentru piesa respectiva. Un spectacol potrivit la care sa mergi alaturi de ea este Titanic Vals de la Teatrul Nottara. Vei avea astfel ocazia sa vezi actori importanti precum Ileana Stana Ionescu sau Sorin Cocis. Pretul unui bilet este de 18.02 lei.

 

La film

 

O alta idee de petrecere a zilei de 8 martie cu mama ta este sa mergeti la un film. O pelicula potrivita pentru aceasat ocazie este si cel mai recent film in care apare Johnny Deep , Alice in Tara Minunilor, care are premiera pe 5 martie. Si tu si mama ta va veti aduce aminte de copilarie, de magia si lucrurile fantastice din aceea perioada.

 

La opera

 

De 8 martie poti merge cu mama ta la un spectacol de opera. Pe 7 martie, la Opera Nationala din Bucuresti are loc spectacolul Simfonia Fantastica, unde il poti vedea pe Razvan Mazilul in rolul principal. Pretul unui bilet este de 10.6 si 53 de lei.

 

La opereta

 

Tot de Ziua Mamei poti merge la un spectacol la opereta. Asemanatoare cu opera, opereta este un gen mai accesibil, in care sunt imbinate momentele in care se canta cu cele in care se vorbeste. In ultimii ani, Opereta din capitala vine cu spectacole moderne, stil cabaret. Pentru aceasta zi poti alege fie spectacolul Voievodul tiganilor, fie Vaduva Vesela.

 

La shopping

 

Daca inca nu stii ce cadou sa ii cumperi mamei tale, o poti invita la o sesiune de shopping in magazinele ei preferate. Astfel, veti putea admira colectiile noi de haine, pentru sezonul de primavara – vara si ii vei putea cumpara mamei tale ceva care va fi cu siguranta pe placul ei. Daca esti intr-un mall, poti incheia sesiunea de shopping cu o cafea sau cu o gustare la un restaurant.

 

Cina la restaurant

 

De 8 martie, iti poti rasfata mama cu o cina la un restaurant. Cu siguranta va aprecia gestul tau si se va simti relaxata si fericita. Alege un restaurant linistit, cu mancare si muzica buna, in care mama ta sa nu se simta incomoda. Pentru aceasta iesire la cina, noi iti recomandam restaurantul Derby, pentru atmosfera palcuta si familiala, restaurantul Asia, pentru mancarea chinezeasca de calitate sau Casa Satya, pentru mancarea ayurvedica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea