De prin lume adunate

#bistro senat #bucuresti #restaurant #liber #timp #unde iesim

Unde mergem azi? Bistro Senat

Odata cu venirea sezonului cald, barurile, restaurantele si cluburile incearca din rasputeri sa ii ademeneasca cumva pe clientii care nu prea se mai inghesuie sa le calce pragul.
 
La fel au procedat si cei de la Bistro Senat , care au intampinat vara cum se cuvine: cu scaune, mese si umbrelute scoase afara.
 
Bistro SenatLocalul poate fi reperat destul de usor. Se afla exact la una dintre iesirile parcului Stadionului National, cea dinspre Bd. Basarabia . Il poti recunoaste dupa forma sa semicirculara de culoarea maro inchis.
 
Am ajuns la Bistro Senat intr-o dupa-amiaza sufocanta de iunie, cu gandul de ma racori cu o bere. Mese libere erau destule, nu insa si mese libere curate. Salvarea nu a venit din partea personalului care servea, cum poate era indicat, ci din pachetul meu cu servetele, pe care avusesem inspiratia sa-l cumpar chiar in ziua respectiva.
 
Nici nu ma asez bine la masa, ca ma si trezesc cu domnisoara care-mi pune pe masa un meniu.
 
Meniu bogat, preturi decente
 
Bistro SenatOferta se intindea pe cateva pagini bune. Pe langa licori mai mult sau mai putin alcoolizate, la Bistro Senat gasesti multa mancare: ciorba, friptura, garnituri si cateva sortimente de pizza. O pizza mare Senat costa 15 lei. Te avertizez insa ca daca vrei si sos, mai trebuie sa scoti din buzunar inca 1 leu.
 
Daca nu ti-e foame, ci doar vrei sa te hidratezi poti opta printre altele pentru bere (in jur de 6 lei sticla de 0,5 l), suc ( 4 lei cu acid, 4,5 lei fara acid la sticla de 250 ml), vodca (50 ml=10 lei)
 
Servirea este fara cusur. Chelnerita a adus imediat bauturile, in vreme ce pizza a ajuns pe farfuria mea in maximum 20 de minute.
 
Gasirea W.C.-ului, o misiune aproape imposibila
 
Cand e vorba insa de toaleta , lucrurile se schimba. Gasirea W.C.-ului este un exercitiu care l-ar pune in dificultate pana si pe cel mai bine pregatit cercetas. Dupa cateva usi incercate, ture prin cele doua camere dinauntru, am apelat la un baiat de la bar. In cele din urma, am descoperit si toaleta salvatoare, amplasata undeva in spatele localului.
 
Usile grupurilor sanitare sunt vesnic intredeschise. Au maner pe dinafara, insa nu si pe dinauntru. Cat de despre capacele de W.C. acestea lipsesc din dotare. Sapunul este lichid, insa judecand dupa consistenta lui ai crede ca este mai degraba spuma de ras.
 
 
Bile albe:
 
- usor de localizat;
- servire rapida;
 
Bile negre:
 
- toaleta;
- curatenia de pe mese;
 
 
 
 
Adresa Bistro Senat: Bd. Basarabia, nr. 37-39, sector 3 , Bucuresti.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea