De prin lume adunate

#unde iesim #restaurant #restaurante #restaurante deschise noaptea #restaurante non stop

Unde mancam noaptea in Bucuresti

De cate ori nu ti-ai dorit ca la 2 noaptea, cand somnul nu era bifat in programul tau, sa mananci ceva bun? De cate ori, dupa o petrecere pana in zori in vreun club, ai vrut sa gasesti un restaurant sau macar un fast food care sa iti aline foamea? Chiar daca nu sunt multe, in Bucuresti exista totusi cateva localuri deschise non stop.

 

Pekin

 

Daca la miezul noptii ai pofta de mancare chinezeasca , atunci poti merge la Pekin. Restaurantul Pekin este un restaurantul cu specific chinezesc si a fost infiintat inca din anul 1992. Este un restaurant cu 4-5 mese, unde iti trebuie neaparat rezervarea daca vrei sa mergi pe inserat. Acest restaurant este unul dintre primele cu spefici chinezesc din Bucuresti si are un meniu bogat.

Restaurantul Pekin este intim, cu o atmosfera tipic chinezeasca, ajutata si de designul interior si desenele de pe pereti, care respecta teme asiatice. In meniu vei gasi preparate din orez in diverse combinatii cu legume, preparate fara carne pentru vegetarieni, preparate din carne tocata, preparate din carne de pui, rata, porc, vita, oaie, peste si fructe de mare, sosuri si deserturi. Restaurantul este faimos pentru deserturile sale, iar daca ii treci pragul trebuie sa incerci bananele caramel.

Portiile sunt mari si ajung chiar pentru doua persoane, astfel ca poti incerca mai multe preparate. Preturile sunt de 7-9 lei pentru orez, preparatele din carene intre 10 si 30 de lei, pestele si fructele de mare sunt 30-40 de lei, iar deserturile sunt 18 lei.  Restaurantul Pekin se afla pe Calea Victoriei, la numarul 16, in pasajul Villacrosse si este deschis pana la ora 4 dimineata. Rezervari se pot face la numarul de telefon 0723.233.169.

 

Restaurant Zet

 

La restaurantul Zet iti poti potoli foamea la orice ora din noapte. La Zet vei gasi peste 300 de retete, atat din bucataria traditionala romaneasca, cat si din cea internationala. Atmosfera este placuta si relaxanta, cu muzica in surdina si vinuri bune care sa adune prieteni buni impreuna.  Pe langa preparatele obisnuite din bucataria romaneasca, la Zet vei gasi si cateva preparate care te vor uimi prin savoarea gustului: ficatei Beijing, porc cu legume picant, pui indian sau supa chinezeasca Beijin.

Daca nu iti faci probleme pentru silueta poti incerca si deserturile de la acest restaurant. Noi iti recomandam papanasii cu smantana si dulceata si clatitele cu nuci si ciocolata. Preturile sunt in jur de 7 lei pentru aperitive, 12-20 de lei pentru mancarurile traditionale romanesti, gustarile calde in jur de 15 lei, spaghetele sunt 14 lei, pestele in jur de 16-23 de lei, preparatele la gratat sunt 13-14 lei, preparatele din bucataria internationala intre 13-40 de lei, iar deserturile intre 6-12 lei. Restaurantul Zet se afla pe strada Vatra Luminoasa, la numarul 97 si este deschis non stop. Rezervari se pot face la numarul de telefon 0723.044.708.

 

Casa Select

 

Restaurantul Casa Select este un alt restaurant din capitala deschis non stop. Pe tot parcursul programului, indiferent de ora, sunt deschise si bucataria, si barul, iar meniul este acelasi, la orice ora. Aici vei gasi preparate atat din bucataria romaneasca, cat si din cea bucatarie internationala. Decorul este romantic, in nuante de rosu bordo, lumina discreta si lumanari. Restaurantul dispune si de un salon romantic, asa ca daca te-ai gandit sa iti intiviti partenerul la o cina romantica la miez de noapte poti sta linistit.

In meniu vei gasi in general preparate culinare obisnuite unui restaurant. Astfel, aici poti consuma aperitive, ciorbe, preparate din peste, paste, salate, preparate din carne si desert. Daca treci pe la Casa Select trebuie sa incerci tortul casei, cu nuci si ciocolata. Pentru acest desert, restaurantul a primit numeroase nominalizari la concursuri culinare. Restaurantul Casa Select se afla pe strada Drobeta, la numarul 23, la intersectia Mihai Eminescu cu Tunari. Rezervari se pot face la numarul de telefon 021.210.16.51.

 

Restaurant Pui de Urs

 

Restaurantul Pui de Urs este deschis non-stop, deci poti sa te duci cand poftesti, fie noapte fie zi, pentru o portie de mancare, pe care o vei savura din plin. Restaurantul este intins pe trei nivele si mai are in componenta si o crama si un mini hotel. Atmosfera este de restaurant tipic romanesc, bun atunci cand te pocneste foamea la iesirea din vreun club din Regie la ora 3 dimineata.

La Pui de Urs mancarea este buna, satioasa si in portii mari. In acest restaurant poti incerca diverse ciorbe si supe , preparate din carne, la gratar, peste, salate si deserturi. La capitolul bauturi vei gasi cam tot acelesi lucruri pe care le gasesti intr-un restaurant. Preturile de la Pui de Urs sunt medii, in jur de 7 lei pentru o supa, 15 lei pizza, preparatele din carne in jur de 14 lei, iar berea este 5 lei. Restaurantul Pui de Urs se afla pe strada Economu Cezarescu, la numarul 42, iar rezervari se pot face la nuamrul de telefon 021.637.28.30.

 

Fast food non stop

 

Daca la miezul noptii simti o pofta crunta de a ingurgita cateva preparate fast food, poti merge la Tortilla, la Dines sau la unele restaurante McDonald's. La Tortilla este un restaurant tip bar care va ofera mancare de tip fast food, cu arome mexicane, mancare preparata in fata ochilor tai astfel incat sa poti vedea si alege ingredientele care vor face parte din meniul tau. La Tortilla se afla pe Splaiul Independentei, numarul 2. Fast-fooduri Dines vei gasi Foisorul de Foc , Sincai si rondul Cosbuc. Aici vei gasi preparate de rotiserie, shaorma si clatite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea