De prin lume adunate

#zumba #fitness #aerobic #miscare

Unde facem zumba in Bucuresti

Zumba este un program de aerobic si fitness din ce in ce mai popular. Combinatia de aerobic si dansuri latino te va binedispune s ite va ajuta sa scapi rapid de kilogramele in plus. Zumba este un program alert, potrivit pentru cei care iubesc dansul, insa se plictisesc la cursurile clasice de aerobic.

 

 

Ce este zumba

 

Zumba este unul dintre cele mai noi programe de aerobic. Acest tip de antrenament fizic propune un stil alert de aerobic, combinat cu muzica latino si fitness. Zumba este un program care se poate efectua pe mai multe stiluri muzicale: latino, africane, orientale si chiar rock. Miscarile de zumba sunt variate si atractive. Pe langa distractie insa, zumba te ajuta sa arzi foarte multe calorii intr-un timp scurt. Astfel, intr-o ora de antrenament vei arde aproximativ 1000 de calorii, iar rezultate vizibile vei avea inca de la primele sedinte.

Zumba este un program efcient, car te ajuta sa slabesti si sa te mentii in forma, dar si sa ai un tonus ridicat. In timpul unei sedinte de zumba te distrezi, slabesti, iti detoxifici si tonifici corpul si scapi de stres intr-un mod cat se poate de placut.

 

Antrenamente in pasi de zumba latino la Body Exprim

 

La clubul Body Exprim din Bucuresti iti poti modela corpul intr-un mod alert. Daca iubesti dansul, insa nu esti prieten bun cu sportul sau fitnessul, zumba este modalitatea ideala de a incepe antrenamentele pentru o silueta de invidiat. La Body Exprim programul de zumba este conceput pe o multitudine de ritmuri, de la muzica latino, africana, orientala, pana la muzica rock. Miscarile propuse astfel de antrenori sunt variate si atractive. Intr-o ora de zumba vei arde cel putin 700 - 800 de calorii.

La acest club, exercitiile de zumba sunt destinate atat adultilor cat si copiilor. Abonamentele sunt de 8 si 12 sedinte pe luna. Poti opta insa si pentru un abonament full, care iti va garanta accesul nelimitat la cursurile de zumba. Sala de sport Body Exprim se afla pe bulevardul Constructorilor, la numarul 29. Mai multe detalii poti afla la numarul de telefon 0730.076.163.

 

Kilograme in minus cu zumba aerobic la Cara Dans

 

Daca te-ai saturat de exercitiile fizice obositoare pe care trebuie sa le faci pentru a scapa de kilogramele in plus incearca zumba. La scoala de dans Cara Dans, pe langa cursurile de dans, instructorii te vor initia in cel mai nou si atractiv program de fitness. Noul trend in fitness, aerobicul in ritm de dansuri latine infierbanta mintea si trupul. O clasa de Zumba este formata din sesiuni de training pe intervale, in timpul carora ritmurile alerte si lente se combina cu trainingul de rezistenta pentru a tonifia si forma corpul. In TOT acest timp vei arde si grasimile.

La Cara Dans, pretul unui abonament la Zumba este de 150 de lei, pentru 2 sedinte pe saptamana. Pentru un abonament full vei plati 280 de lei pe luna. Acest tip de abonament iti ofera accesul la orice grupa de antrenament. Sala de dans Cara Dans se afla pe strada Corvinilor, la numarul 5. Clubul se afla in apropierea statiei de metrou Grozavesti, vis-a-vis de caminele din Regie.

 

Zumba si buna dispozitie la Mikado Dance

 

La scoala de dans Mikado Dance poti opta, pe langa cursurile de dans, si pentru antrenamentele speciale de zumba. Acest antrenament energic te va bine dispune si iti va oferi tonusul de care ai nevoie. Pretul unui abonament la zumba cu 8 sedinte pe luna 110 lei, iar unul cu 4 sedinte este de 65 de lei. Cursurile de zumba se tin la Palatul National al Copiilor, pe bulevardul Tineretului, la numarul 8.

 

Zumba in decoruri vintage la restaurantul Le Theatre

 

O locatie inedita pentru antrenamentele de zumba este reastaurantul Le Theatre. Deschis in cladirea Uniter, restaurantul isi deschide in fiecare lune si meircure portile pentru iubitorii de miscare. Astfel, unul dintre saloanele restaurantului este transformat in sala de sport. Pretul unei sedinte de zumba este de 25 de lei pentru o sedinta. Clubul Uniter se afla pe strada George Enescu, la numarul 2, in zona Piata Romana.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea