De prin lume adunate

#sport #kangoo jumps #aerobic #fitness

Unde facem kangoo jumps in Bucuresti

Daca iti doresti sa slabesti rapid, poti opta pentru cea mai noua forma de aerobic: kangoo jumps. Este o metoda inedita de a te distra si a pierde kilogramele in plus. Intr-o ora de kangoo jumps vei arde mai multe calorii decat intro ora de aerobic obisnuit. Vei scapa de durerile de spate si vei avea un tonus de invidiat.

 

Ce este Kangoo Jumps

 

Kangoo Jumps este numele dat unor perechi de ghete prevazute cu arcuri si benzi de intindere. Sistemul de arcuri preseaza la fiecare pas facut si neutralizeaza impactul cu solul. Rezultatul este o saritura care protejeaza articulatiile si ofera o senzatie de putere si lipsa de greutate. Talpa Kangoo Jumps este mai lata ca la pantofi traditionali.

Printre beneficiile folosirii ghetelor Kangoo Jumps se numara reducerea impactului cu solul, arderea grsimilor, crestera rezistentei si imbunatatirea echilibrului. Ghetele Kangoo Jumps ajuta la adoptarea pozitiei corecte a corpului si intaresc sistemul cardiovascular. Kangoo Jumps este ideal pentru jogging, plimbare, exercitii efectuate acasa, cure de slabire, antrenamente de atletism sau recuperare dupa un accident.

Ghetele Kangoo Jumps sunt recomandate si de medici, pacientilor cu anumite afectiuni. Kangoo Jumps este astfel util celor cu leziuni la nivelul taliei sau genunchilor, dureri de spate, obezitate, lipsa de activitate fizica, osteoporoza si chiar depresie.

 

cluburi unde putem face Kangoo Jumps

 

Kangoo club Romania

 

La Kangoo Club Romania se organizeaza Cursuri de Kangoo Jumps cu antrenori speciali. O sedinta dureaza 60 de minute si costa 20 de lei. Pentru un abonament full vei scote din buzunar 150 de lei, iar pentru 8 sedinte 100 de lei. La aceasta sala de aerobic poti apela si la serviciile unui trainer personal, care te va initia in tainele acestui nou tip de aerobic. Pretul pentru 8 sedinte cu un instructor costa 130 de lei.

Kangoo Club Romania se afla pe Soseaua Pantelimon, la numarul 39. Este deschis de luni pana vineri intre orele 8.00 - 24.00. Mai multe detalii poti obtine la numarul de telefon 0765.502.421.

 

Sala Expert Workout

 

Daca te-ai hotarat sa slabesti intr-un mod cat se poate de distractiv, poti merge la cursurile de kangoo jumps la sala Expert Workout. Kangoo jumps este cea mai noua forma de miscare si propune un program complet de antrenament. In numai zece minute de antrenament vei arde peste 150 de calorii. Iti vei tonifia musculatura, vei scapa de celulita si iti vei lucra toti muschii corpului. O sedinta de kangoo jumps costa 30 de lei, un abonament cu 4 sedinte 90 de lei, iar unul cu 8 sedinte 150 de lei.

Sala Expert Workout se afla pe strada Nerva Traian, la numarul 21. Mai multe detalii obtii la numarul de telefon 0724.516.163.

 

Lotus Sport

 

La sala Lotus Sport poti opta atat pentru cursurile de aerobic, cat si de kangoo jumps. De asemenea, pentru rezultate bune, poti combina diverse tipuri de aerobic. La Lotus Sport o ora de kangoo jumps costa 25 de lei. Pentru un abonament cu 4 sedinte vei plati 90 de lei, iar pentru unul cu 8 sedinte 140 de lei. Orele se fac pe baza inscrierilor. Locurile sunt limitate in functie de numarul de ghete.

In bucuresti exista doua sali Lotus Sport, una pe strada Padesu, langa City Mall, si inca o sala pe strada Huedin.

Kangoo Jumps mai poti face si la cluburile de sport Club Unique Fitness, Planet Sport, My Gym and Spa, Aerobic Center, Lady Dance si Body Sport Fitness Club.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea