De prin lume adunate

#varstnici #octombrie #teatru

Un zambet persoanelor varstnice

Interamerican si-a propus ca, in fiecare an, sa aduca un zambet persoanelor varstnice. Compania a lansat o invitatie la teatru adresata persoanelor in varsta. Astfel, Interamerican a continuat traditia, sarbatorind, pe 1 octombrie, Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice.

Se spune ca , daca nu ai un batran aproape de tine, atunci trebuie sa il “cumperi”, pentru a te bucura de intelepciunea si caldura acestuia. Ritmul de viata alert al generatiei tinere atrage dupa sine neglijarea persoanelor varstice. Pentru a le aduce un zambet pe buze, Interamerican i-a invitat pe acestia la teatru. “Suntem o companie careia ii pasa de oamenii ce se afla in jurul nostru, dar mai ales de cei in varsta. Este important ca persoanele in varsta sa nu se simta neglijate de generatia tanara, iar Interamerican este onorata sa le poata oferi o la teatru care sa le descreteasca fruntile.”

Campania s-a bucurat de o adevarata mediatizare, fiind promovata atat prin mijloacele clasice de comunicare, cat si online Mesajul campaniei ii indemna pe tineri sa le dedice persoanelor in varsta mai multa atentie . Asadar, toti cei care vor sa-si reaminteasca parfumul copilariei, al amintirilor frumoase, ar trebui sa petreaca mai mult timp alaturi de parinti, bunici , unchi ,matusi,vecini de bloc.

Fundatia Eureko, careia ii apartine si grupul Interamerican, nu se opreste aici. “Numai in Romania, Fundatia a donat 430.000 de euro pentru proiecte ce se desfasoara pe mai multi ani, cum ar fi: Centrul National de studii pentru , Clinicclowns Romania, Fundatia care se ocupa de bolnavii de tuberculoza , Organizatia Sperante pentru Sanatate ce se ocupa de copii infectati cu HIV”, a declarat Shaun Russell, Chief Commercial Officer, Interamerican Romania.

„Suntem bucurosi ca si anul acesta suntem invitati la teatru de catre Interamerican  cu ocazia Zilei Internationale a Persoanelor Varstnice. Pentru multi dintre batrani o vorba buna poate sa insemne mai mult decat ne putem inchipui, iar aceasta iesire le va aduce cu siguranta zambetul pe buze ” declara Elena Vaneata, presedinta Asociatiei pentru Drepturile Pensionarilor din Romania.

Interamerican si-a propus sa ii sarbatoreasca si pe cei care inca isi mai aduc aminte de zambetele din copilarie. Astfel, compania a lansat pe 29 septembrie, concursul “Impreuna. Acum ca si atunci.” Participantii trebuie sa incarce pe site-ul in strainatate, pentru un an intreg sau cu o investigatie medicala completa la spitalul Euroclinic, detinut de reteaua de sanatate Interamerican.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea