De prin lume adunate

#unde iesim #valentine's day #sport extrem

Un Valentine's Day traznit

Valentine's Day este o sarbatoare in care cuplurile isi arata afectiunea si dragostea. Cel putin asa spune traditia. Cei mai multi opteaza pentru o cina romantica la restaurant sau acasa, sau petrec alaturi pana in zori in cluburi. Daca nu faci parte din categoria celor care peterec acest eveniment la restaurant, noi iti oferim cateva idei pentru un Valentine's Day inedit.

1 Skydiving in cuplu

 

Daca ai chef de ceva inedit pentru Valentine's Day, atunci poti opta pentru o tura prin aer. In Bucuresti sau in localitatile apropiate exista scoli si centre care te pot initia in acest sport extrem. Astfel, vei avea parte de cea mai intensa experienta a ta, alaturi de partenerul de viata.

Dupa ce se termina tura, poti merge sa mananci ceva gustos, la unul dintre localuri sau pensiunile din jurul Bucurestiului. Pentru o "tura" de skydiving poti merge la aerodromul Strejnic de la Ploiesti. Aici vei sari de la 4.000 de metri, pentru 150 de euro. Acest lucru presupune 10 minute de pregatire cu unul dintre instructori, 50 de secunde de cadere libera, urmate de 5 minute de zbor cu parasuta, in tandem cu un instructor.

2 Casatorie pe fuga

Daca vrei sa iti surprinzi familia, prietenii si toti cunoscuti, te poti casatori chiar in ziua de Valentine's Day. Dupa modelul americanesc, poti fugi pana la cea mai apropiata primarie unde se oficiaza casatorii si poti spune "DA" intr-un mod inedit si neasteptat, fara prea multe aranjamente.

Pentru a sarbatori acest eveniment, te poti caza apoi intr-un hotel din capitala, unde sa ai parte de un tratament special, cu mancaruri si bauturi alese si de relaxare la spa in cuplu.

3 Dinner in the sky

 

Chiar asa: o cina in aer. Daca te tine buzunarul (acest festin este un pic cam piperat, poate ajunge si la 30.000 euro) ii poti oferi persoanei iubite experienta vietii. Dinner in the sky este un concept inovativ de restaurant la inaltime. Dinner in the Sky are loc la o masa suspendata la 50 m si este disponibila pentru o sesiune de 8 ore. Dinner in the Sky poate gazdui pana la 22 de persoane la masa si 3 persoane pentru personal, in mijloc, pentru fiecare sesiune. 

Dinner in the Sky este un eveniment care poate fi tinut oriunde (teren de golf, spatiu public, castel, podgorie , monument istoric) atata timp cat exista o suprafata de aproximativ 500 metri patrati care poate fi securizata. Preparatele culinare pe care le vei incerca la Dinner in the Sky sunt exclusiviste si realizate de bucatari profesionisti . Asdar, o experienta cu adevarat inedita pentru tine si perechea ta.

4 Picnic in tren

O idee nastrusnica pentru ziua de Valentine's Day este sa iti iei partenerul la cumparaturi pentru un picnic in tren. Dupa ce ai cumparat preparate culinare inedite, sampanie si deserturi cu ciocolata, mergi in gara si urcati-va in primul tren care pleaca. Bucurati-va de peisajele necunoscute pe care le veti vedea, savurand mancarurile speciale.

5 Plimbare cu fotografii

In aceasta zi speciala, iesi la plimbare cu persoana iubita si redescopera frumusetea Bucurestiului de altadata. Plimba-te pe bulevardele principale, pe strazile cu istorie, sau viziteaza muzeele capitalei. Imortalizeaza fiecare detaliu al plimbarii tale, iar la sfarsitul zilei, descarca toate pozele cu tine si perechea ta si fa un album romantic si haios.

6 Sporturi extreme cu dragoste

Daca runda de skydiving ti-a deschis apetitul pentru sporturile extreme, mai poti incerca si altele. Ai de ales intre bungee-jumping, tiroliana, parasutism sau escalda. Astfel, te vei distra de minune cu partenerul tau, iti vei descoperi calitatile de explorare si rezistenta. La finalul zilei extreme te poti rasfata cu o masa copioasa sau cu un desert delicios. Mai multe despe posibilitatile de sporturi extreme din Bucuresti afli aici.

7 Mi-am dorit intotdeauna…

 

Inventeaza un joc nou impreuna cu persoana iubita din viata ta. Scrie pe cinci bucati de hartie cinci lucruri inedite pe care ai dorit sa le faci de cand te stii si pune-le intr-un bol. Apoi alege-ti fiecare cate un biletel si face-ti lucrul descris pe bucata de hartie. 

8 Poezii de dragoste scrise de tine

 

Recunosc. Prin liceu imi placea sa ma prostesc cu prietnea mea cea mai buna. Cel mai tare ne distram atunci cand luam telefoane si sunam la intamplare necunoscuti, sau cand intram intr-o librarie si ceream carti scrise de ... noi. De Valentine's Day poti cere romane de dragoste sau poezii scrise de tine sau perechea ta.

Te vei amuza teribil cand vanzatoarele iti vor spune ca respectiva carte nu mai este pe stoc sau ca va aparea in curand. La sfarsitul zilei, dupa atata alergat dupa poezii de dragoste, poti merge intr-unul din localurile frecventate de scriitorii contemporani. Doar faci parte din tagma lor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea