De prin lume adunate

#club #spectacol #stand up comedy

Un nou club de stand-up comedy in Bucuresti

Dupa ani de zile, in care au stat in Cafe Deko, componentii Trupei deko au luat viata in piept si si-au deschis un club de stand up comedy. Club 99 - The Comedy Club este al doilea si probabil singurul loc de comedie din Bucuresti.
Club 99 - The Comedy Club si se afla in Piata Spania, pe Bulevardul Dacia la numarul 99. Clubul este de gandit de la inceput ca un club de stand up comedy, capacitatea fiind de 160 de locuri intr-un decor cald si intr-o atmosfera intima. trupa deko a aparut acum 6 ani si a trecut prin numeroase schimbari de componenta pana a ajuns la configuratia din prezent: Vio, COSTEL si Teo.
Pe scena clubului, pe langa Vio, Costel si Teo, vor urca si alti performeri de stand up: Micutu', Natanticu, Aristocratii de Toma, Sergiu, Radu si Bordea. Showurile de stand up comedy cu Teo, vio si Costel vor avea loc in fiecare vineri si sambata, de la ora 20.00 si de la ora 23.00. Spectacolul de improvizatie, Zis si Facut va avea loc in fiecare miercuri de la ora 21.00.
Incepand de marti, 17 noiembrie, se va face Open Mic: Seara Amatorilor viitori fosti comedianti, unde fiecare poate incerca sa urce pe scena si sa-si distreze prietenii. Programul se repeta saptamanal, iar rezervarile la noul club se fac la numarul de telefon 0733.500.301.
Vineri (20 noiembrie) si sambata (21 noiembrie), in Club 99, vor avea loc cate doua spectacole de Stand Up Comedy cu Vio, Costel si Teo.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea